2777
2789
ماریا از عکسی که خودمو خودت فرستادیم گرسنم شد

😄😄 من امروز پختم فرستادم مغازه برای شوهرم بیشتر دلم میخواد بپزم تا بخورم . بعد خسته و کوفته نشستم باز پا شدم یه دیگه کتلت درست کردم فرستادم 😂😂 خلم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچی بخور گشنه نخواب اون دنیا باید جواب شمکتو بدی😊

تنبلیم میشه اخه همه خوابن،حالاجواب شکم به درک جواب دخترمو چی بدم شیرم کم شه,ولی اینا ازگشا دیم کم نمیکنه

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
ماشالا هنرمندین دیگه

با این کارا خیلی اروم میشم کلا دوست دارم همش یه کاری انجام بدم یه جا بشینم افسرده میشم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
😄😄 من امروز پختم فرستادم مغازه برای شوهرم بیشتر دلم میخواد بپزم تا بخورم . بعد خسته و کوفته نشستم ...

ن گلم اتفاقا خیلیم عاقلی که بیشتر ازخوشحالی و لذت خوانوادت لذت میبری،منم دقیقا عین توام ن که دوس نداشته باشم ن ولی زود دلمو میزنه

کباب تابه ای چیه تاحال درست کردم.با گوشته درسته

خیلی راحته 

آره عزیزم

با گوشت چرخکرده گوساله بدون چربی 

پیاز توش رنده کن مثل شامی بعد نمک فلفل یه نوک قاشق کوچیک دارچین خوب ورز بده با دست بعد گوله و گردش کن بزار تو یخچال نیمساعت بمونه بعد درش بیار تو تابه نچسب پهنش کن با چاقو برشایی مثل کباب کوبیده بهش بده بعد دو قاشق روغن بریز با پیچ گاز پایین درشم بزار بزار واسه خودش اب بندازه قشنگ بپزه بعد اونورشم بزار خوب بپزه آخرای پخت یه کره کوچیکم بزار روش اب شه خوش طعمش میکنه بعدم گوجه کنارش سرخ کن بخورین خیلی خیلی لذیذه. 

💖خدا💖

اره بابا،همیشه همینم شیرم خیلی کم شده طفلی دخترم الکی مک میزنه،الان شیطون لعنت میکنم پاشم برم یه چی بخورم،ممنون از انگیزت

ن گلم اتفاقا خیلیم عاقلی که بیشتر ازخوشحالی و لذت خوانوادت لذت میبری،منم دقیقا عین توام ن که دوس ندا ...

اینکار خیلی ارومم میکنه مثلا گل سازی هم خوبه 

من عاشق کار با خمیر سنگ شدم،دختر داییم کلاساشومیرفت وسایلشم خیلی ارزونه بذار فک‌ کنم عکس کارشوداشته باشم واست میذارم،من شایدکلاساشوبرم

اره بابا،همیشه همینم شیرم خیلی کم شده طفلی دخترم الکی مک میزنه،الان شیطون لعنت میکنم پاشم برم یه چی ...

من شیر میدادم بیست کیلو چاق شده بودم همش در حال خوردن بودم گناه داره بچه . بخور بزار اونم سیر بشه