2777
2789
منم انقد یه جا نشستم افسرده هستم

اره چرا میشینی خب ادم فکرای منفی میکنه افسردگی میگیره گریه میکنه همیشه که جوون نیستی اگه الان بیحال باشی بیست سال دیگه چی میشی . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من شیر میدادم بیست کیلو چاق شده بودم همش در حال خوردن بودم گناه داره بچه . بخور بزار اونم سیر بشه&nb ...

جدا من دارم لاغرمیشم،اخه تنهایی خوردنم نمیاد،بایدیکی پهلوم باشه تامنم هوس کنم یه چی بخورم

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عجب چیزیه . من گل سازی رفتم گل چینی و گل بلندر 

اره من بااینکه زیاد علاقه ندارم به هنر ولی عاشق این شدم خاصه 

اره چرا میشینی خب ادم فکرای منفی میکنه افسردگی میگیره گریه میکنه همیشه که جوون نیستی اگه الان بیحال ...

اره دقیقا موافقم این حرفا رو باید اویزه گوشم کن تا یادم نره.تکرار کردنشم خیلی خوبه

جدا من دارم لاغرمیشم،اخه تنهایی خوردنم نمیاد،بایدیکی پهلوم باشه تامنم هوس کنم یه چی بخورم

اخه فکر کن تو الان مسئول سیر کردن یکی دیگه هستی پس باید بخوری دنبال همپا نباش . بخدا دوران شیر دهی انقدر تو رشد و ایمنی بچه تاثیر داره باورت نمیشه.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اخه فکر کن تو الان مسئول سیر کردن یکی دیگه هستی پس باید بخوری دنبال همپا نباش . بخدا دوران شیر دهی ا ...

متحول شدم الان جدا دیگه رفتم  

اره دقیقا موافقم این حرفا رو باید اویزه گوشم کن تا یادم نره.تکرار کردنشم خیلی خوبه

منم کم کاریه تیروعید دارم یکم خستم اغلب اما اهمیت نمیدم چون بهش بها بدم بدتره قرص اهن و مکمل میخورم تا خسته نباشم زن خونه اگه شاد باشه کل خونواده شاده و بر عکس

منم کم کاریه تیروعید دارم یکم خستم اغلب اما اهمیت نمیدم چون بهش بها بدم بدتره قرص اهن و مکمل میخورم ...

اره منم بی حالم اقامم میاد بی حال میشه.میخوام برم دکتر قرصی چیزی بده شاید خوب بشم

متحول شدم الان جدا دیگه رفتم    

خوب بخور نوش جونت بشه لاغر نشو فقط الان فقط باید بخوری که جوجه جون بگیره از شیر تو .بعدا فرصت هست واسه لاغر شدن .پاشو خوشگلم گوشی و بزار کنار دیگه برو بچت از همه چی واجب تره

خوب بخور نوش جونت بشه لاغر نشو فقط الان فقط باید بخوری که جوجه جون بگیره از شیر تو .بعدا فرصت هست وا ...

قربونت جات خالی الان دارم بستنی عروسکی میخورم 

خوب بخور نوش جونت بشه لاغر نشو فقط الان فقط باید بخوری که جوجه جون بگیره از شیر تو .بعدا فرصت هست وا ...

داشتن دوست خوبی مث‌تو‌ حس خوبی به ادم میده

اره منم بی حالم اقامم میاد بی حال میشه.میخوام برم دکتر قرصی چیزی بده شاید خوب بشم

بری داروخونه هم بهت دارو های خوبی میده منظورم مکمله . من ففول خوردم ویتامین دی .ویتامین ای . اناکپس . اکوفان .زینک پلاس . هر سری یه مکمل جدید میگیرم . میدونی چیه این پژمردگی ها ادمو از هم دور میکنه وقتی با نشاط باشی شوهرت هم بیشتر به وجد میاد تا شکل یه پیرزن باشی

داشتن دوست خوبی مث‌تو‌ حس خوبی به ادم میده    

منم همین حس رو دارم عزیز. برو جوجه رو خیلی ببوس شیر شیرینی خامه ای ماکارونی عدسی شیرت و زیاد میکنه