(مشکل برای شخص دیگریست)
سلام
من نزدیک به ۲ سال هستش که نامزد کردم؛ همسرم و همچنین خانواده همسرم تا حالا چیزی برام کم نزاشتن، توی تک تک مراسم ها(یلدا، عید شعبان، عیدی، پاگشا و...) به عالی ترین حالت ممکن برگزار کردن و بهم هدیه دادن.
منم در حد توانم جبران کردم، سال پیش به دلایلی من نتونستم برای مادرشوهرم جشن بگیرم و کادو بدم و صرفا تبریک گفتم، فردا جشن تولدشون هست که من برای جبران تمامی زحماتی که کشیدن براشون یک سرویس نقره خریدم(۷ میلیون)، الان خونمون جنگ به پا شده، مامانم و مامان بزرگم هی میگن حماقت کردی، چرا داری بد عادتش میدی و... ی کاری کردن که عذاب وجدان گرفتم و انقدر فشار روانی روم زیاده که همش دارم گریه می کنم...
بنظر شما کارم اشتباه بوده؟!
در قبال اینهمه مهر و محبت واقعا ۷ میلیون زیاده؟؟
علاوه بر چیزایی که گفتم، هرموقع هرچیزی درست میکنه، سهمم رو میزارن کنار نامزدم برام میارن، خود نامزدمم ی پارچه آقاست، نمیگم از خانواده پولداری هستیم اما نه من برای ایشون کم گذاشتم، نه ایشون برای من...
ولی احساس می کنم این دخالت خانواده خودم نگران کننده هستش، هی مامان بزرگم میگه، مامانم میگه، تو ساده ای، فردا پس فردا مادرشوهرت میگه چرا طلا نگرفتی؟، پولتو باید واسه خودت خرج می کردی و ی شالی، روسری چیزی میدادی بهش...