2777
2789
عنوان

جنگ سر کادو مادرشوهرم

330 بازدید | 35 پست

(مشکل برای شخص دیگریست) 

سلام

من نزدیک به ۲ سال هستش که نامزد کردم؛ همسرم و همچنین خانواده همسرم تا حالا چیزی برام کم نزاشتن، توی تک تک مراسم ها(یلدا، عید شعبان، عیدی، پاگشا و...) به عالی ترین حالت ممکن برگزار کردن و بهم هدیه دادن. 

منم در حد توانم جبران کردم، سال پیش به دلایلی من نتونستم برای مادرشوهرم جشن بگیرم و کادو بدم و صرفا تبریک گفتم، فردا جشن تولدشون هست که من برای جبران تمامی زحماتی که کشیدن براشون یک سرویس نقره خریدم(۷ میلیون)، الان خونمون جنگ به پا شده، مامانم و مامان بزرگم هی میگن حماقت کردی، چرا داری بد عادتش میدی و...  ی کاری کردن که عذاب وجدان گرفتم و انقدر فشار روانی روم زیاده که همش دارم گریه می کنم... 

بنظر شما کارم اشتباه بوده؟! 

در قبال اینهمه مهر و محبت واقعا ۷ میلیون زیاده؟؟ 

علاوه بر چیزایی که گفتم، هرموقع هرچیزی درست میکنه، سهمم رو میزارن کنار نامزدم برام میارن، خود نامزدمم ی پارچه آقاست، نمیگم از خانواده پولداری هستیم اما نه من برای ایشون کم گذاشتم، نه ایشون برای من... 

ولی احساس می کنم این دخالت خانواده خودم نگران کننده هستش، هی مامان بزرگم میگه، مامانم میگه، تو ساده ای، فردا پس فردا مادرشوهرت میگه چرا طلا نگرفتی؟، پولتو باید واسه خودت خرج می کردی و ی شالی، روسری چیزی میدادی بهش... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم برا همچین مادرشوهری احترام واجبه واقعا خوب کاری میکنی احترام احترام میاره و حکاقت نیست . ولی مادرشوهر من از روزی که اومده خاستگاریم تاحالا فقط چند روز پیش یه جفت جوراب مردونه بهم کادو داده مسلما من اگ چیزی براش بخرم حماقته پس راه درستو میری شما 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ن عزیزم برا همچین مادرشوهری احترام واجبه واقعا خوب کاری میکنی احترام احترام میاره و حکاقت نیست . ولی ...

منم به مامانم همینو میگم، میگم وقتی همچین مادرشوهری نیست، ی کادوی کوچولو چیه که میگید تو احمقی نباید پول خرج کنی؟! 

منم سعی می کنم همیشه لطف هاشو جبران بکنم، دیگه نهایتا تو سال دو سه روز مناسب هست بخوام هدیه بدم(مثلا یدونه روز مادر گرفتیم براشون، یدونه هم همین هدیه تولد) 

نهایت جبران لطفشون این بوده، وقتی هربار واسم تو ظرف غذا میاره، پر می کنم میفرستم، یا بعضا خونشون رفتنی ی گلی، شکلاتی چیزی می برم. 

انقدر خانومه که نگم براتون، فکرشو بکن داشتم میرفتم پیش ناخن کارم واسه ترمیم(فردا عروسی دعوت بودم) یهویی زنگ زد گفت تصادف کردم نمی تونم بیام. 

مادرشوهرم تو یک ساعت خودش برام ناخن کار پیدا کرد، منو برد ارایشگاه یک ساعت منتظرم نشست کارم تموم شد، هزینه رو هم خودش داد اومدیم(مثال گفتما، منظور انقدر بهم ارزش می ذه) 

عزیزم به نظر من محبت باید جبران بشه هیچ کس مجبور نیست به دیگری محبت و توجه کنه وقتی آدم توجه و محبت ...

منم همین عقیده رو دارم... 

ولی مامان و مامان بزرگم کاری کردن احساس می کنم خیلی کار بدی بوده... 

انقدر مادرشوهرم ماهه که نگم براتون، حیوونکی اینهمه لطف کرده بهم، من نهایت دو سه بار در سال تو مناسب های مخصوص براش کادو خریدم و تمام(یکی روز مادر بود، یکی هم که همین روز تولدش) واقعا فکر نمیکنم ی سرویس نقره (جمعا ۷ تومن نشد)  خیلی چیز زیادی باشه که، اینطوری مامانم و مامان بزرگم جنگ انداختن

منم همین عقیده رو دارم... ولی مامان و مامان بزرگم کاری کردن احساس می کنم خیلی کار بدی بوده... انقدر ...

بعضی آدما ارزش محبت ندارن 

ولی مادر شوهر شما جز اون دسته نیست 

که اگه بود شما خودت آنقدر ازش تعریف نمی کردی 

نباید قیمتشو به مادرتو مادربزرگت میگفتی...هیچ موقع قیمت خریدتو به کسی نگو...

اصلا قیمتو نگفتم که، همین که کادوم رو دیدن شروع کردن که تو احمقی، ساده ای، داری با اینکارات مادرشوهرتو پرو میکنی، اونا باید واست خرج کنن نه تو برای اونا و... 

چه شوهرم، چه خانوادشون زیاد پولدار نیستن اما تا حالا نزاشتن حسرت چیزی به دلم بمونه، حتی خونشون ی شام درست کنن، سهم منو مخصوص میزارن کنار که نامزدم بیاره،تو هر مناسبتی بهترین هارو برام فراهم می کنن(یلدایی، عیدی، ولنتاین، هدیه چهارشنبه آخر سال، عید شعبان و....) 

اصلا فکرشم نمی کردم مامان و مامان جونم بخاطر ی سرویس نقره انقدر کفری بشن

چه دخالت گر شدن خانواده ها. دستت طلا دمت گرم احتمالا مامانت حسودی میکنه بنده ی خدا . به مامانت بگو ف ...

مامانم اصلا حسود نیست، چون نامزدمم برای ایشون همین کارهارو میکنه، بنظرم بیشتر تحت تاثییر حرفای مامان جونم قرار گرفته بود. 

نمیدونید که چی شد، مامان بزرگم همین که کادوم رو دید، برگشت گفت حماقته این کارا، فردا میگه چرا طلا نخریدی واسم، عروس منو ببین ی شالم واسم نگرفته تو این ۱٠  سال ولی دردونه منه، چون دلی دوسش دارم و... 

اصلا من هنگ کردم