2777
2789

بعضیا بلد نیستن

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کارمندی مردم داری

اون نمیفهمه

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

خب دیگه اگر بخاطرِ داداشت رفتی توقعِ تشکر از زن داداشت چیه؟

تو هم مثل زنداداشم حتما توقع تشکر دارم متوجهییی جالبه خواهر زن اینکار بکنه و داماد تشکر نکنننه دهنشو سرویس میکنن اینجا ولی تا خواهرشوهر میاد وسط موضع میگیرن

شعور نداشته عزیزم

تشکر و قدردانی از ساده‌ترین اصول معاشرته.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دقیقا حرف منم همینه ببین ماز مغازه دارم جنس میخریم تهش تشکر میکنیم

همینطوره عزیزم

آدما برده ما نیستن که برامون کاری انجام بدن ، هر چی هست همش لطف آدماست ب هم

حتی اگه بچه ما ی لیوان آب میده دستمون باید تشکر کنیم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

تو هم مثل زنداداشم حتما توقع تشکر دارم متوجهییی جالبه خواهر زن اینکار بکنه و داماد تشکر نکنننه دهنشو ...

من بدونِ شک نه مثلِ شمام نه زن داداشت

ولی جالب اینکه خودت چه فکری داری در موردش و توقع داری اون افکار و رفتار محبت امیزی نسبت بهت داشته باشه

نوشتی برایِ داداشم کردم این خیلی واضحه، بهتره اول بزرگ شی بعد بیای تاپیک بزنی که اگر یه چیزی به مذاقت خوش نیومد سریع به دیگران برچسب نزنی

شعور و ادب و شخصیت میگه باید تشکر میکرد الان آدم ضامن مادر پدر خودش نمیره بشه تو این اوضاع

در اون که شکی نیست ولی چیزی که خودِ اسی گفت حسِ دیگه ایو به من انتقال داد 

ادم گاهی یه کاری برایِ کسی نکنه خیلی بهتره، کلا اگر زن داداشش ادمِ قدر دانی نیست میتونه انجام نده و اگرم طبقِ حرفش بخاطرِ داداشش انجام داده پس تشکر زن داداشش نباید واسش اهمیت داشته باشه

در هر صورت اسی خیلی ادمِ جالبی نبود به منی که یه غریبم و فقط نظرمو گفتم و چون دوستش نداشت سریع پرید و گفت مثلِ زن داداشمی فکر کنم کلا خیلی با زن داداشه حال نمیکنه.