2777
2789
عنوان

گردنبند بی بی

408 بازدید | 23 پست

چند وقت پیش رفتم خونه بی بیم،،،بی بیم بهم یه گردنبند طلای قدیمی داد و گفت اینو میدم بهت وقتی دخترت عروس شد بنداز گردنش و بگو اینو بی بی فاطمه بهت هدیه داده،،،،،،گردنبنده چون قدیمیه و مدتها تو گردن خود بی بیم بوده رنگش کدر شده،،،،چند وقت دیگه عروسی خواهرمه میخوام گردنبندو برق بندازم و گردن خودم کنم تو عروسی،،،،، خانما شما. راهی بلد نیستید برای تمیز کردن و برق انداختن طلا؟؟؟؟

من خودم خمیر دندون میزنم. مامانم یکم شوما ووایتکس میزیزه تو ی ظرف ابم میریزه سرش میزاره یکم بجوشه ولی طلا رو ب مرور خراب میکنه همون خمیر دندون بزن عزیزم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه طلاست بده آبکاری بشه مثل روزاول نوبشه.

البته بایدبدی جای معتبرچون قدیمیه کلاه نذارن سرت میتونی ازطلافروشیابپرسی ببینی کجابدی بهتره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

پودر لباسشویی بریز تو اب بزار رو گاز جوش که اومد بنداز توش یکم بجوشه 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ