2777
2789

یه پسرخاله بشدت پرو داره که باهاش صمیمیه هرچقدر هم میگیم دوست خوبی نیست گوش نمیده همش میترسم ای کاش براش گوشی نمیخریدیم ولی مگه میشد همه دوستان داشتن مدام گریه میکرد که منم میخوام هر چی هم اصرار میکنیم روبیکا نرو گوش نمیکنه فهمیدم با یه دختره هم انگار حرف میزنه فکر کن اخه بچه سیزده ساله؟؟! همش میترسم فیلمی عکس نامناسبی چیزی نبینه نمیدونم چطور کنترلش کنم نمیتونم ولشم کنم بگم بمن مربوط نیست خواهرشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر گفتم از مرورگری که توی خود برنامه ی شاد هست بجای گوگل استفاده کن گفت نمیخوام انگار خودشم میدونه مرورگر شاد مطالب نامناسب رو سانسور میکنه یوتوب هم داره که پسر عمه بی فکرم بهش قندشکن داد نمیذاره هم ما بریم تو روبیکاش امروز من قایمکی رفتم واقعا بزرگ کردن بچها چقدر سخته الان حال پدرومادرا رو میفهمم پدر مادر خودمم هر چقد بهش میگن سراغ فلان کار نرو‌گوش نمیده 

بچه سیزده سال خودشو بکشه هم نباید گوشی داشته باشه چه برسه به اینترنت! 

مگه هرکاری بقیه میکنن درسته که چون بقیه کردن اینم‌گریه میکرد من انجام بدم؟ 

هیچی الانم اینترنت باید تایم مشخص براش بزارید همینطور برای استفاده از گوشی. گوشی فقط از ساعت فلان تا فلان در فلان جا قابل استفاده هست بعدش باید تحویل داده باشه 

نرم افزار ها با نظارت والدین نصب بشه

مشاور هم ببریدش 

اینا هم نباید در قالب دعوا باشه ها اون باید بدونه خانوادش دوستش هستن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
عزیزم بلخذه اینارو باید تجربه کنه همه تجربه کردن شما جلوشو نمیتونی بگیری جامعه اینه حساسم شی بدتر لج ...

این اصلا شیوه خوبی نیست توی این مرداب مجازی چجوری یه بچه ۱۳ ساله میخواد تصمیم درست و غلطو تشخیص بده بعدا که حسابی الوده شد بگیم عب نداره خودش یاد میگیره روابط تامناسب نداشته باشه پس مسئولیت ما چی بوده

این اصلا شیوه خوبی نیست توی این مرداب مجازی چجوری یه بچه ۱۳ ساله میخواد تصمیم درست و غلطو تشخیص بده ...

۱۳سال قدیم نیس الا سیزده ساله ها خیلی واردن گلم تو هرکاریم کنی اون ب راهش ادامه مبده من خودم تجربشو داشتم بخوای حساس شی ته تهش قایمکی  این کارارو کنه گلم جامعه همینه چه بخوایم چه نخوایم این چیزارو تجربه میکنن

تهش با چندتا دختر حرف بزننو اینا فیلمای مستهجنم ببینن

توجای اینکه باهاش بد باشی ک قایمکی از تو این کارارو کنه دوست باش بیاد بهت بگه چیکارمیکنه ک‌ موقعه مشکل جلوشو بگیری

بچه سیزده سال خودشو بکشه هم نباید گوشی داشته باشه چه برسه به اینترنت! مگه هرکاری بقیه میکنن درسته که ...

من خیلی اص ار کردم که براش گوشی نخرید اما پدرومادرم دیگه چقد گریه هاشو تحمل کنن اونام خریدن 

اینکه تایم مشخصی بذاریم هم مسلما انقد گریه میکنه و دعوا راه میندازه که مامان بابام به حرف من گوش نمیدن بازم گوشی رو بهش میدن

مشاوره روش خوبیه ولی گمون نمیکنم والدینم همکاری کنن احتمالا میگن کی حال داره مشاوره بره بذار خودشو بدبخت که کرد میفهمه 

فکر کنم فقط منم که سختگیرترم

به من توی ۱۵ سالگی خواهرم بهم گوگل رو یاد داد، الان توی ۳۴ سالگی م.ه خلافکار شدم🤔🙄

گوگل رو بهتون یاد داده کل گوشی رو که با اینترنت بهتون نداده این پسر الان سن پرخطری داره بالاتر گفتم با یه دختره که اونم یحتمل همین سیزده دوازده ساله اس مث اینکه حرف میزنه یه پسرخاله بشدت پرو داره که باهاش صمیمیه به حرف ماهم گوش نمیده که میگم قطع ارتباط کن

گوگل رو بهتون یاد داده کل گوشی رو که با اینترنت بهتون نداده این پسر الان سن پرخطری داره بالاتر گفتم ...

پسر خاله که داره خب مگه نمیشه پسر خاله خودتون؟

بعد اینکه خودتون مداخله نکنید به پدر و مادرتون بگید