سلام خانوما من چند سال پیش پسرم که بدنیا اومد مشکل داشت خیلی مشکل حاد و جدی بود نذر کردم النگومو ببرم امام رضا اگر خوب شد که شکر خدا پسرم خوب شد هرکس مریضی پسرمو داشت الان که 7سالشه درگیره یا فوت شده یا پیوند کبد شده به لطف امام رضا پسرم خوب شد حالا سوالم اینه اگر من طلا رو بفروشم به مستحق ها کمک کنم ایراد داره یا باید نذرمو ادا کنم دوست دارم چند نفر دم عید شاد بشن سردرگمم ولی اینم میدونم عین نذر باید ادا شه ولی باز سوال پرسیدم ببینم نظرات شمارو
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در مورد نذر زن حتما باید شوهرت هم رضایت داشته باشه اگه راضی نباشه حق نداری نذرتو ادا کنی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
گلم صیغه نذر چیه من فقط تو دلم گفتم شوهرم راضی نیست میگه امام رضا به طلای تو احتیاج نداره بیا بریم د ...
منم نذر طلا کردم ب امام رضا دخترمو دوباره بهم برگردونه سالم بغل بگیرم قراره برم حرم، بنظرم برید مشهد ادا کن ب همسرت هم امام رضا شفا داده بچمو باید برم نذرمو ادا کنم انشالله عمر طولانی خدا ب بچت بده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
گلم صیغه نذر چیه من فقط تو دلم گفتم شوهرم راضی نیست میگه امام رضا به طلای تو احتیاج نداره بیا بریم د ...
ببین هیچی از نظر شرعی به عهدت نیست و لازم نیست انجام بدی
دیگه بقیش،بستگی به دلبخواهت داره نه حکم شرعی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......