2777
2789
عنوان

سفر به استانبول

154 بازدید | 15 پست

عزیزانم سلام🌿

بچه ها ما می‌خوایم بریم استانبول با دختر ۲ سالم

آقا هر کی تجربه داره بیاد بگه کجا بریم که هم به خودمون خوش بگذره هم نی نی

غذا کجا و چی بخوریم

البته توصیه های گرون نکنید😁

بعد مرکز خرید که قیمتهاش خوب باشند یا بقولی کشف خودتون باشه معرفی کنید لطفاً 

اولین تجربه استانبول ،خداییش هر چی دارین رو کنید چه از توصیه سفر با بچه تا هر چی به ذهنتان میرسه 

دمتون گرم🌹🌹😍🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ندارم 

خیلی خوش بگذره بهتون 

اصطلاحات واجب رو تمرین کن 😁

پیش بستنی فروش که اذیت میکنه موقع بستی دادن نرو 😁 

اعصاب آدم خرد میشه 😁 اینم از اینستا دیدم 😁

یه دونه هم میدونم میشه سوار قایق شد اینم از فیلماشون دیدم 😁

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مک دونالد حتما برید

کاخ توپکاپی برید تاریخیه 

من عاشق برج گالاتام و پل دختر یعنی هروقت میرم به عشق این دوتاس 

اب انبار باسیلیکا خیلی قشنگه برید 

کلیسای چورای 

ادانا کباب. اسکندر کباب. پیده .مانتی. چی‌کوفته.لاهمجون. از جاهای خوب بخرید.

شبا کنار ساحل ساندویچ کوفته و ماهی هست من عاشقشونم شاید دوست داشته باشید 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برای بچه کالسکه ببر راحت باشی جنسهای مارک و خارجی معمولا داره اررون اطلاعی ندارم جاهای گردشی رو که تور میبره با تور نرید کلی پول میگیره خودتون با تاکسی برید خیلی به صرفه تره اگه هتلتون میدون تکسیمه رستوران‌های خیلی خوبی داره مخصوصا کباب کوبیده و کباب ترکی سفر به آدانا با کشتی عالیه و  آکواریوم هم خیلی جذابه 

مک دونالد حتما بریدکاخ توپکاپی برید تاریخیه من عاشق برج گالاتام و پل دختر یعنی هروقت میرم به عشق این ...

ورودی دارن اینا؟ با مترو میشه رفت؟ 

مترو با بچه اذیت کنندست و کالسکه؟

لطفاً بگو چقدر هزینه میشه ،تقریبی بگو

ما دو نفر بزرگسال با دخترم که ۱ سال و ۱۱ ماهشه از ۳۶ تومان با تور میشه رفت تا ۱۰۰ تومن،تور ما ۵۰ تومان شد

البته یادت باشه الان های سیزن نیست

ورودی دارن اینا؟ با مترو میشه رفت؟ مترو با بچه اذیت کنندست و کالسکه؟

ب اتوبوس میشه رفت ولی خب کجای استانبولی این مهمه 

اره ورودی دارند 

ما سه ماه پیش آخرین بار رفتیم اب انبار ۴۵۰لیر بود

کاخ توپکاپی ۳۰۰لیر 

دیگه یادم نمیاد ما هر سری میریم با هرکدوم از دوستامون باز این جاهارو میریم چون دوستامون مثلا ندیدن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام بچه ها کسی هست تنهایی رفته باشه استانبول؟؟ من ی خانم ۳۵ ساله هستم کسیو ندارم برم باهاش میخام تنهایی برم چیکار کنم ک سرم کلاه نره و خیلی خرجم نشه و بتونم خوش بگذرونم 

نمیخام با تور برم میگن همش دزدیه و دروغ

سلام بچه ها کسی هست تنهایی رفته باشه استانبول؟؟ من ی خانم ۳۵ ساله هستم کسیو ندارم برم باهاش میخام تن ...

سلام با تور برو بلیط هواپیما و هتل رزرو میکنن ولی جاهای دیدنی خودت تاکسی بگیر فکر نکنم برای خانم تنها مشکلی باشه ولی میگن شبها زودتر بیایید هتل با خاطر امنیت