2777
2789
عنوان

موهای دستم بعد از لیزر

191 بازدید | 9 پست

من ۳ جلسه یه کلینیک دیگه لیزر میرفتم ماه قبلی یعنی ۲۵ بهمن یه کلینیک جدید رفتم شات زیاد زدن ولییی موهای دستام احساس میکنم هم زودتر رشد کردن هم کلفت شدن

قبلا خیلی کرکی بود میرفتم یه جایه دیگه ولی اصلا اینطور نشده بود

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی کرکی رو نباید لیزر میکردی دیگه ، اول باید با ژیلت میزدی ضخیم بشه بعدی بری لیزر

قبلا اینطور نبود ولی

باز برم لیزر بدتر میشه؟

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

فقط تیغ هیچی دیگه بدرد نمیخوره

تیغ چون نیم ساعت بیشتر طول میکشید تا شیو تازه اونم ضخیم میکرد 

قبلا اینطور نبود ولیباز برم لیزر بدتر میشه؟

باید موی ضخیم رو لیزر کنی ، خودت چندین بار با ژیلت بزن 

بعد از اول برو جلسات لیزر ، دقیق هم سر موقع برو اگه دستگاهش خوب باشه حتما جواب میده

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

قبلا اینطور نبود ولیباز برم لیزر بدتر میشه؟

دکتری اونجایی که میرم لیزر میگفت وسط کار به هیچ وجه نباید دستگاهت عوض کنی وگرنه برعکس نتیجه میگیری و موهات ضخیم میشه و مجدد باید چند جلسه با دستگاه جدید بری تا اثر کنه

باید دستگاهتو عوض کنی

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا راضی بودم هم زود نتیجه گرفتم هم موهای نازکم بدون ضخیم شدن از بین رفت و هم پوستم چندین درجه روشن تر شد.

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون.

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶