2777
2789
عنوان

زیمان و دعوای مادر شوهر

918 بازدید | 36 پست

من تازه زایمان کردم مادرشوهرم اومده بود سر ی کلمه حرف گرفت دعوا با منو و مامانم از اون ور ش هرمو انداخته به جونم میگه مامانت باید بره به این نصف شبی خدا ازش نگذره بدنم ازتو داره میلرزه حالم اصلا خوب نیست ی راه کار بدید شوهره بشین سرجاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن شوهرتو آروم کنی،با هر زبونی که میدونی

اگه آروم نشد،بگو‌ به کمک مامانم نیاز دارم،منم باید همراش برم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

هیچ سر اینکه کی میخواد بره و بیاد مهمون

خدا لعنت کنه انقد عذاب میدن زن زائو رو..شوهرت چجور آدمیه اخه وضعتو نمیبینه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چه شوهرت بیشرفه😊کجا بره مادرت این وقت شب؟این اصلا لایق پدر شدن نبوده،امیدوارم همین رفتارو بچش با خودش بکنه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بگو اگه مامان تو عزیزه که به خاطره حرفش با منه تازه زایمان کرده دعوا میکنی 

مامانه منم برام عزیزه جایی که احترام مادرمو نگه ندارن یعنی به من بی احترامی کردن منم اینجا نمیمونم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
سعی کن شوهرتو آروم کنی،با هر زبونی که میدونیاگه آروم نشد،بگو‌ به کمک مامانم نیاز دارم،منم باید همراش ...

نمیرم اصلا مامانمم نمیزارم بره دیونه میشم اگه بره