2777
2789
عنوان

زیمان و دعوای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 36 پست
منتظربهانه هستن پس بازبون نرم به شوهرت بگو چقدربرای خودتوبچه آسیب داره حرص وجوش

گفتم میگه یا مامانم بیاد یا باید مامانت بره بیچاره مامانم داره گریه میکنه از سرشبه

نمیرم اصلا مامانمم نمیزارم بره دیونه میشم اگه بره

شوهرتو به زبون خوب بگیر..قسم بخور چیزی نگفتید بهش..بگو اگه مامانم بره نمیبخشمت..

خودش بعد چن سال میفهمه چه غلطی کرده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم میگه یا مامانم بیاد یا باید مامانت بره بیچاره مامانم داره گریه میکنه از سرشبه

خب اونم بیاد سلیطه خانم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شوهرتو به زبون خوب بگیر..قسم بخور چیزی نگفتید بهش..بگو اگه مامانم بره نمیبخشمت..خودش بعد چن سال میفه ...

الان مهمه که من بدبخت با این حالا بد نمیدونم چکار کنم دلم داره میسوزه برا مامانم

خوب اومده بود ی کلمه حرف زدیم گرفت غربت بازی و گذاشت رف

من شوهر حرومزادم مادرم ک میا  خونمون یامنو فحش میده یا مامانمو

چندروز پیش هم گوشی رو برداشت بی دلیل هرچی فحش یادداشت نثار مامانم کرد.حرفای زشتی که ب فاحشه خیابونی نمیگن رو ب مامانم گفت

درکت میکنم فقط میتونم بگم خدا الهی لعنت کنه این خونواده های شوهر وحشی و روانی رو که تو هر شرایطی باعث مصیبت و دعوا تو زندگی آدمن

منم مثل شما با همچین ادمایی درگیرم هیچ چاره ای جز مفرین کردنشون ندارم 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

استاتر چیشد..حالت خوبع

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....