2777
2789
عنوان

پدرشوهرم اسرار داره خونه کنار خونشون بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست

نه بگو پولمون نمیرسه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من که پدر مادر شوهرممم مث دسته گل هستنننن بازمممم دارم از کوچشون میرم بزودی خونه میخرم نکن بدترین اش ...

میدنم منم اونجا برم آرامش ندارم چون برا هرکاری چه من و چه نامزدمو صدا میکنن وفقط خدمت میمونه برا ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم بچه اوله و اصلا به احترام خانوادش چیزی به روشون نمیگه و حرصشوسر خودش خالی میکنه نمیتونه حرفی ...

اره عزیز خودت برو با توجه ب مقدار پولی ک دارین خونه ببین 

با خانواده ت درمورد خونه هایی ک دیدی حرف بزن ب شوهرت بگو دستشو بگیر برو خونه رو ببینید بعد برید بنگاه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بگو قصدمون اینه که نزدیکتون بخریم

هی نگو نههه بزار فکر کنن نزدیکشون میخوایین بخرین که هی راه نرن رو مغز نامزدت 

بعد دنبال خونه گشتنی محله های مد نظرت رو هی به نامزدت پیشنهاد بده بگو خیلی قیمت هاش مناسبه یکی بخریم دوباره پول دستمون اومد بزرگترش رو نزدیک خونه‌ی خودتون میخریم 

اگر میخوای مخالفت کنی جوری مخالفت نکن که احساس کنن بخاطر اوناس از من تو نصیحت اول کاری خودتو با شوهرت و خانوادش لج ننداز اما با سیاست یه بهانه ای پیدا کن که اونجا نری اگر شوهرت احساس کنه تو بخاطر خانوادش نمیری اونجا پایه و اساس خراب میشه و مردا اکثرا تو این موارد بدتر میکنن 

پس یه راهی پیدا کن که بهونه دیگ ای باشه برا نخریدن 

اره عزیز خودت برو با توجه ب مقدار پولی ک دارین خونه ببین با خانواده ت درمورد خونه هایی ک دیدی حرف بز ...

همه جا روگشتیم نسبت به پولمون خونه های زیادی نیس پدرم چندتا پیدا کرد پدرشوهرم رد کرد نگو برا خونه بغلیشون اینکارو کرده

اگر میخوای مخالفت کنی جوری مخالفت نکن که احساس کنن بخاطر اوناس از من تو نصیحت اول کاری خودتو با شوهر ...

بهش گفتم کوچتون بن بسته اون خونه هیچوقت سود نمیکنه ما باید دنبال پیشرفت باشیم پول میزاری که سود کنیم دیگه

عزیزم تو خونه خریدن محله خیلی مهمه 

سعی،کن ی محله خوب برید ک بعدا هم خودتون راحت باشید جای خوبی بشنید هم برای فروشش بعدها نزند تووسر ملل ک بگن جاش خوب نیست قیمت خوب برندارند

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بگو قصدمون اینه که نزدیکتون بخریمهی نگو نههه بزار فکر کنن نزدیکشون میخوایین بخرین که هی راه نرن رو م ...

مغزشو شستن که بری یکم دور تر فلان میشه اینجور میشه چه میدونم زنت از راه به در میشه 

عزیزم تو خونه خریدن محله خیلی مهمه سعی،کن ی محله خوب برید ک بعدا هم خودتون راحت باشید جای خوبی بشنید ...

خونه ای اونا میگن اصلا آینده نداره برا فروش طرف خودش یه سال گذاشت برا فروش کسی نخرید مجبور شد اجاره بده

همه جا روگشتیم نسبت به پولمون خونه های زیادی نیس پدرم چندتا پیدا کرد پدرشوهرم رد کرد نگو برا خونه بغ ...

طبیعی الان آخر ساله و با توجه ب قیمت دلار همه گزاشتن بعد عید قیمت بره بالاتر بفروشند

ولی ناامید نشو بازم بگرد

اگر طلا هاتو نفروختی هنوز ک مهم نیست بعد عید بگردین

طبیعی الان آخر ساله و با توجه ب قیمت دلار همه گزاشتن بعد عید قیمت بره بالاتر بفروشندولی ناامید نشو ب ...

نفروختیم اونجا میخان بعد عید عروسی بگیرن و الانم صبر نمیکنن فقط تله گذاشتن برا خرید اون خونه🥲

مغزشو شستن که بری یکم دور تر فلان میشه اینجور میشه چه میدونم زنت از راه به در میشه

😂😂😂😂

زنت از راه بدر میشه؟ واقعا اینو گفتند؟

چقدر احمق هستند ینی چی مگه تا الان بد زندگی کردی مگه کسی باید مراقبت باشه ک از راه بدر نشی ، اگر بد بودی چرا اومدن خواستگاریت!!!

من باشم بخاطر این حرف زشتشون ی دعوای حسابی میکنم نادونا