2777
2789
عنوان

لباس شوهرو کی بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 71 پست
خدایی ی بار داداشم نگفت شما بشوریددیگہ زن داداشم از شھرستان میومد 1 ماہ میموند روش نمیشود برہ لباساش ...

خدایی اگر میگفت چرا لباسای زنمو نمیشورید چکار میکردید؟

من بودم از پنجره میریختم تو‌خیابون😁😁😁😂😂

البته شوخی میکنم اینقد خشن نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ی بار داداشم نگفت شما بشوریددیگہ زن داداشم از شھرستان میومد 1 ماہ میموند روش نمیشود برہ لباساش ...

چه رو دروایسی داشته بنده خدا باز خوبه شما بهش می‌گفتین 

من دیگه از روز دوم چنان راحت بودم انگار من از اول تو اون خونه زندگی کردم با هیچکی رو در وایسی نداشتم 🤣🤣🤣🤣🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

زن داداشم عقد بود میومد خونمون میومد یا من یا مامانم لباساشو مینداختیم لباس شویی میشستیم ایرادی ندار ...

صد رحمت ب شما و مادرتون منم همینو گفتم در جواب گفتن که مادر حرمت داره😐

مادر لباس دختر خودشو بشوره ربطی ب حرمت نداره لباس عروس رو بشوره حرمت داره جالبه واقعا

خدایی اگر میگفت چرا لباسای زنمو نمیشورید چکار میکردید؟من بودم از پنجره میریختم تو‌خیابون😁😁😁😂😂ال ...

اگرم میگفت میگفتم باشہ داداش میشورم😁😁

چون خدایی زن داداشم خیلی دختر خوبیہ و خیلی دوسش دارم میگفتم چشم عزیزم😁😁

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
یعنی مادرشوهرش انقدر عوضیه؟شوهرش چرا چیزی نمیگفته

از مادرشوهر عوضی چه پسری درمیاد؟

داره از الان زور میگه دوران عقد که دوران لوس کردنه عروسه دیگه وقتی بیاد سر خونه زندگیش چیکار میکنه

چه رو دروایسی داشته بنده خدا باز خوبه شما بهش می‌گفتین من دیگه از روز دوم چنان راحت بودم انگار من از ...

ن زن داداشم خیلی خجالتی بود

ھر دقیقہ بھش غذا میدادم میگفتم ی وقت گرسنش نشہ روش نشہ بھمون بگہ یا شایدم روش نشہ برہ سراغ یخچال 😁

صد رحمت ب شما و مادرتون منم همینو گفتم در جواب گفتن که مادر حرمت داره😐مادر لباس دختر خودشو بشوره رب ...

ای بابا چ حرمتی اخہ

خدایی مامان من با عروساش خیلی خوبہ اصلا این کارا رو عیب نمیدونہ