از وقتز عروسی کردیم مثلا دو تومن میزنه به کارت خودش منم مراعات کردم همون مایحتاج زندگی رو معمولا خریدم کلا بعد ازدواج یه تومن لباس خردیدم یه بارم یه ۹۰۰ تومن وسیله شخصی خریدم یه بارم یه ۵۰۰ تومن بقیه خرجمون صرفا خورد و خوراک بوده و چون پولو به حساب خودم نمیزنه به جز دو ماه اول من حتی برای یه شارژ باید به خودش بگم برام بزن حتی به من نمیگه چقدر حقوق میگیده و خانواده اش هم مدهم ازش به طریقی چول میخوان و کل پس اندازش صرف اونا شده این ماه از هم دور بودیم خودم یه تکمن داشتم اونم تو حساب اون یه تومنم یه کار کم درامد دارم بهم داد این بشر فقط زبونی گفت حقوق گرفتم پول برات میزنم حقوق گرفت گوشیشو خاموش کرد حتی نکرد به حسابم پول بزنه در صورتی که دندونم درد میکنه پام درد میکنه نیخواستم برم برای بررسی رحمم سونوگرافی تازه بیمه تکمیلی داریم بعد پولا رو میدن
خلاصه میخوام دیدمش سنگا رو باهاش وا بکنم که یا کل حقوقش رو بابد بده دست من یا دست کم پنج تومن ماهیانه بزنه به حسابم ک حتی اگر خرجش نکنم ماه بعد هم برام بزنه و حتی اگر سر کار رفتم هم که احتمالا بدم باید این پولو به عنوان نفقه بدام بزنه نظرتون جیه؟ پیشنهاد دیگه ای دارید