2777
2789

از وقتز عروسی کردیم مثلا دو تومن میزنه به کارت خودش منم مراعات کردم همون مایحتاج زندگی رو معمولا خریدم کلا بعد ازدواج یه تومن لباس خردیدم یه بارم یه ۹۰۰ تومن وسیله شخصی خریدم یه بارم یه ۵۰۰ تومن بقیه خرجمون صرفا خورد و خوراک بوده و چون پولو به حساب خودم نمیزنه به جز دو ماه اول من حتی برای یه شارژ باید به خودش بگم برام بزن حتی به من نمیگه چقدر حقوق میگیده و خانواده اش هم مدهم ازش به طریقی چول میخوان و کل پس اندازش صرف اونا شده این ماه از هم دور بودیم خودم یه تکمن داشتم اونم تو حساب اون یه تومنم یه کار کم درامد دارم بهم داد این بشر فقط زبونی گفت حقوق گرفتم پول برات میزنم حقوق گرفت گوشیشو خاموش کرد حتی نکرد به حسابم پول بزنه در صورتی که دندونم درد میکنه پام درد میکنه نیخواستم برم برای بررسی رحمم سونوگرافی تازه بیمه تکمیلی داریم بعد پولا رو میدن

خلاصه میخوام دیدمش سنگا رو باهاش وا بکنم که یا کل حقوقش رو بابد بده دست من یا دست کم پنج تومن ماهیانه بزنه به حسابم ک حتی اگر خرجش نکنم ماه بعد هم برام بزنه و حتی اگر سر کار رفتم هم که احتمالا بدم باید این پولو به عنوان نفقه بدام بزنه نظرتون جیه؟ پیشنهاد دیگه ای دارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.