2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زده ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
بگو حرف زدن که مفته کنتور نمی اندازن اگه خیلی دلسوزی بگو دو کیلو میوه بگیره دستش بیاد عیادتت! وآله ...

راهمون دوره ی شهر دیگس

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

اشکال نداره خواهرشه دیگه 

بقول مامانم حتی اگه یکیو دوست نداشته باشی با زبون خرش کن😑توام میبینی خرذوق میشه نگران شو براش سوپ‌بپز محبته دیگه 

از محبت خارها گل میشود

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینم اون روز شوهرم با خواهرش هره. پشت گوشی می‌خندید جنگ جهانی راه انداختم با اینکه با خواهر ...

اره واقعا دلیلشم میتونه باشه🥲🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

میگفتی عزیزم قربون صدقه زبونی که واسه کسی خرجی نداره مهم پرستاری عملیه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اشکال نداره خواهرشه دیگه بقول مامانم حتی اگه یکیو دوست نداشته باشی با زبون خرش کن😑توام میبینی خرذوق ...

من این صحنه هارو میبینم حسودیم زیاد میشه قهر میکنم بی دلیل 🤣🤣

راهمون دوره ی شهر دیگس

من خواهرشوهرم تا زمانی که مجرد بود و می خواست دو به هم زنی کنه از این کارها زیاد می کرد.  وقتی شوهر کرد به حدی چسبید له شوهرش که برادرش کامل فراموش کرد. البته خدا رو شکر که شر دو به هم زنی هاش کم شد

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه بابا چه دعوایی😂دستش درد نکنه باز زنگ زده احوالپرسی کرده

کاری ب خواهر شوهرم ندارم اون خوبه ولی حرف شوهرم رو مخم بود😐🔪

میگفتی عزیزم قربون صدقه زبونی که واسه کسی خرجی نداره مهم پرستاری عملیه.

راهمون دوره اخه

اره واقعا دلیلشم میتونه باشه🥲🥲

اما خب دعوا نکن خودتو از چشمش می‌ندازی من دارم میترکممم حتی تاپیک هم زدمممم برای خواهر شوهرم ماشین ۳و نیم میلیاردی خریده شوهرش به نامش هم زده ولنتاین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

💚🌱

من خواهرشوهرم تا زمانی که مجرد بود و می خواست دو به هم زنی کنه از این کارها زیاد می کرد. وقتی شوهر ...

خوبه خداروشکر پس ولی خواهر شوهر من متاهله و کلا چسبیده ب شوهر من😂😂

اما خب دعوا نکن خودتو از چشمش می‌ندازی من دارم میترکممم حتی تاپیک هم زدمممم برای خواهر شوهرم ماشین ۳ ...

االکییییی منم دیگ خوابم نمیبره با چیزی ک گفتی🤣🤣🤣

خوبه خداروشکر پس ولی خواهر شوهر من متاهله و کلا چسبیده ب شوهر من😂😂

احتمالا از شوهرش توجه و محبت نمی بینه که چسبیده به برادرش

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)