2777
2789
من قمی هستم اما خود دانشگاه تهران بودم منظورم پردیس مرکزیه، اگه سوالی هست که بتونم جواب بدم بپرسین

ممنون مرد۲۶ ساله، من امروز کنکور دکتری دادم، هدفم تهران بود ولی زبان رو خراب کردم فک نکنم تهران دعوت به مصاحبه شم، تو دفترچه انتخاب رشته پارسال یکی از دانشگاه‌ها رو نوشته

دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم) 

اینو میخوام بدونم آیا تو مدرک اسم دانشگاه فارابی قم هم هست یا فقط تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مرد۲۶ ساله، من امروز کنکور دکتری دادم، هدفم تهران بود ولی زبان رو خراب کردم فک نکنم تهران دعوت ...

این اسم رو چند سال پیش انتخاب کردم نمی‌دونستم دیگه نمیشه تغییرش داد😅، عرضم به خدمت شما که من مدارک کارشناسی و ارشدم رو از دانشگاه تهران گرفتم. نمی‌دونم شما سوالتون در مورد گواهی موقت پایان تحصیلات هست یا دانشنامه اصلی؟ من هردو رو گرفتم و اگر خواستین میتونم عکسش رو براتون بفرستم. در کل باید بگم که در گواهی موقت بالا اسم دانشگاه تهران نوشته میشه و زمینه مدرک آرم بسیار بزرگ دانشگاه تهران کمرنگ وجود داره. در متن گواهی آدرس دقیق پردیس و دانشکده ذکر میشه. دانشنامه اصلی که بعد از تعهد خدمت داده میشه کمی متفاوته

این اسم رو چند سال پیش انتخاب کردم نمی‌دونستم دیگه نمیشه تغییرش داد😅، عرضم به خدمت شما که من مدارک ...

خوبه یادگاری از ۲۶ سالگیتون باقی میمونه.

یعنی توی دانشنامه اسم پردیس رو نمینویسن؟

ممنون مرد۲۶ ساله، من امروز کنکور دکتری دادم، هدفم تهران بود ولی زبان رو خراب کردم فک نکنم تهران دعوت ...

دانشگاه تهران پردیس ها و دانشکده های زیادی در مناطق مختلف کشور داره که یکیش پردیس فارابی قم هست، فارابی یکی از پردیس های دانشگاه تهران هست و استفاده از لفظ دانشگاه فارابی قم بنظرم درست نیست. 

دانشگاه تهران پردیس ها و دانشکده های زیادی در مناطق مختلف کشور داره که یکیش پردیس فارابی قم هست، فار ...

یه سوال دیگه، این بهتره یا مثلا دانشگاه تربیت مدرس، خوارزمی و الزهرا؟ باتوجه به اینکه رشتم حسابداریه و جزء رشته های علوم انسانی

آها، ممنون از پاسخگوییتون🙏🙏

خواهش میکنم، این موضوع رو مد نظر قرار بدین که مشخصاتی که از شکل و شمایل مدرک گفتم مربوط به مدرک دانشجویی هست که در پردیس مرکزی(تهران) درس خونده نه پردیس فارابی، هرچند من بعید میدونم تفاوتی داشته باشند. 

یه سوال دیگه، این بهتره یا مثلا دانشگاه تربیت مدرس، خوارزمی و الزهرا؟ باتوجه به اینکه رشتم حسابداریه ...

ببینید به خیلی از عوامل بستگی داره که مهم ترینش رشته و گرایش تحصیلی شماست، بعضی از گرایش های خاص مثلا در تربیت مدرس قوی تر هستند، من خودم رتبه یک کنکور ارشد شدم، همه بهم میگفتن در گرایشی که تو میخوای بخونی تربیت مدرس بهتر هست و اونو انتخاب کن اما چون کارشناسی رو دانشگاه تهران بودم دوست داشتم همونجا بمونم و موندم. در مورد رشته شما من اطلاعات ندارم، ولی بنظرم دانشگاه تهران خیلی بهتره مخصوصا اگر بخواین بعدا اپلای کنید. دانشگاه تهران برند هست بنظرم حیفه از دست بدین

ببینید به خیلی از عوامل بستگی داره که مهم ترینش رشته و گرایش تحصیلی شماست، بعضی از گرایش های خاص مثل ...

هیچوقت فکرنمیکردم اینجا سوالم رو مطرح کنم رتبه ۱ ارشد جوابمو بده😊 ممنون خیلی کمک کننده بود🙏🙏🌸

هیچوقت فکرنمیکردم اینجا سوالم رو مطرح کنم رتبه ۱ ارشد جوابمو بده😊 ممنون خیلی کمک کننده بود🙏🙏🌸

خواهش میکنم🌹

چه فایده؟ بعضی از دوستان من با رزومه ضعیف‌تر از من اپلای کردند و مسیر زندگیشون عوض شد اما من بخاطر زبان ضعیف و یک سری عوامل دیگه نتونستم برم، اینجا هم پارتی نداشتم کار خوب گیرم بیاد. کسی به رتبه و تخصص نگاه نمیکنه کار خوب آشنا میخواد. شش ماه هست که معلم شدم و ماهی ۱۱ میلیون حقوق میگیرم، کارمم هیچ ارتباطی با رشته‌ای که سال ها درس خوندم نداره. عملا تخصصم از بین رفت.