2777
2789
خواهش میکنم🌹چه فایده؟ بعضی از دوستان من با رزومه ضعیف‌تر از من اپلای کردند و مسیر زندگیشون عوض شد ا ...

سلام، آخ چه حیف قدر خودتونو بدونید. الان چند سالتونه؟

شما بهترین بودید نخبه، نباید خودتو دست کم بگیری. زبانتو تقویت کن نذار هیچ عاملی باعث بشه به اون چیزی که حقته نرسی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم چه رشته ای درس خوندی؟

دیگه تقریبا بیخیال رفتن شدم، راستش دیگه حس و حال خوندن زبان و بعدش دکتری ندارم. احتمالا سال های آینده پشیمون میشم و ولی خب دیگه نمی‌کشم درس بخونم.

رشته من زمین شناسی و ارشدم گرایش زمین شناسی مهندسیه

تقریبا دو هفته دیگه هم ۲۸ سالم میشه😊

شما چند سالتونه و کجا زندگی میکنید؟

دیگه تقریبا بیخیال رفتن شدم، راستش دیگه حس و حال خوندن زبان و بعدش دکتری ندارم. احتمالا سال های آیند ...

واقعا دکتری قبول شدن آسونتر از ارشده، خیلی پارسال من زیاد نخونده بودم رتبه۳۱ شدم رشته حسابداری. امسال دیگه نمیدونم رتبه چند بشه. ولی حیفه که تا اینجا اینقدر عالی بودین دیگه کنار بذارید.  من ۳۲ سالمه کرمانم

واقعا دکتری قبول شدن آسونتر از ارشده، خیلی پارسال من زیاد نخونده بودم رتبه۳۱ شدم رشته حسابداری. امسا ...

انشاالله رتبه خیلی خوبی میارین، من تا اینجا هم که درس خوندم راضی نیستم و شاید بشه گفت اصلا پشیمونم! همسالان من که درس نخوندن به مراتب در زندگی از من بیشتر پیشرفت کردند. با ۲۸ سال سن فقط به اندازه چند ماه سابقه بیمه دارم و کل پسندازم اندازه حقوق همین چند ماهه... در صورتیکه جایگاه من در این سن میتونست خیلی بهتر باشه. امیدوارم انسان ها در مسیر درست زندگی قرار بگیرند وگرنه در مسیر اشتباه هرچه بیشتر تلاش کنند بیشتر از هدف دور میشن. 

خواهش میکنم🌹چه فایده؟ بعضی از دوستان من با رزومه ضعیف‌تر از من اپلای کردند و مسیر زندگیشون عوض شد ا ...

سلام من امسال کنکوریم بنظرتون دانشگاه تربیت دبیر رجایی خوبه؟برای مهندسی کامپیوتر میخوام بخونم و احتمالا برای کنکور کارشناسی انشالله تلاشمو کنم جای بهتر قبول شم برم؟