2777
2789

انتقاد کمی تند نسبت به بعضی از تاپیک ها ! 

🌸 کاربرهایی که احتمالا خودشون با شوهرشون مشکل دارن یا تفکرات خاص خودشون رو دارن یا ... ، میان تاپیک میزنن و میخوان برای زندگی دیگران هم تعیین تکلیف کنن.

یا به عنوان مثلا طرفداری از زن ها ، عملا دارن بهشون توهین میکنن. 

(مثل همین تاپیک شستن لباس زیر و جوراب همسر) 

🌸 زن و شوهر نزدیکترین افراد به همدیگه هستن و معمولا خیلی کارها برای همدیگه انجام میدن.

پس بهتره اختلاف های شخصی خودمون یا مشکلات فکریمون رو مبنای توصیه هامون به خانم های دیگه قرار ندیم و ادعای دلسوزی هم نداشته باشیم. 

احسنت 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه شورت رو، چند دقیقه میشه،، طرف خودش بشوره دیگه ،بنده خدا حرف بدی نزده 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

برم بخونم ببینم باز چه خبره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من ب شخصه هیچ وقت نسبت ب حواشی ژندگی خودم راهنمایی نمیکنم چون فقد بیست درصد زندگی هارو ما درجریان هستیم و از صحت اون ها هم باخبر نیستیم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

با اینن جمله که زن و شوهر خیلی کارها برای همدیگه میکنن موافقم 

ولی خوبه این ها دو طرفه باشه 

اگه همین شورت شستن هم اگه دو طرف باشه.. نه الزاما مرد بیاد برای خانم رو بشوره 

ولی مرد قدردان و سپاسگزار و خیلی خوبی باشه اوکیه 

ولی برای مرد نمک نشناس شورت شستن توهین به شعور زنه

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

درک متقابل، شعور رابطه و سواد زندگی از هر چیزی مهم تره.

ولی بعضیا دنبال زیر بغل مارن که این درسته فلان غلط، این وظیفه مرده اون وظیفه زن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

😒یه عده واقعا عجیبن  چ چیزایی میگن حالا ما نشوریم ببریم بدیم همسایع بشوره 😑فک کنم این روزا دیگ کمتر کسی بدون لباسشویی باشه همچین میگ واقعا میشوری انگار برا خودشو بقیه میشورن 😐بی شک یک عدد مجرد پر ادعا بود 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

آدم ها و زندگی ها متفاوتن.

قرار نیست برای دیگران تعیین تکلیف کنیم یا بهشون توهین کنیم. 

کاربر اون تاپیک داشت یجوری میگفت که انگار خانم ها ارزش خودشون رو پایین میارن یا ... 

حرف بدی نزده دیگه ادم اگه درحد لباس زیرش مسئولیت قبول نکنه چه کار کنه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بنده خدا حرف بدی نزده؟!

از طرز صحبتش با کاربرا میشه فهمید چقدر ادب داره و توانایی مطرح کردن و مباحثه در مورد یه موضوع. عملا داشت به همه توهین میکرد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

😒یه عده واقعا عجیبن چ چیزایی میگن حالا ما نشوریم ببریم بدیم همسایع بشوره 😑فک کنم این روزا دیگ کمت ...

خب خیلی ها هم نمیندازن تو ماشین و خودشون با دست میشورن برای شوهراشونو

منظورش به اونا بود

من خودم اصلا بدم میاد شورت رو بندازم تو ماشین قاطی بقیه لباس ها

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻