2777
2789
من شرمندتم که جوری رفتار میکنم که ترس از دست دادنم رو داشته باشی ...آخ موقع هایی که ترس میفته به جون ...

میشه بگی چجوری رفتار میکنی که می‌ترسه از دستت بده؟

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نسبت بهت سرد شدم کشش زیادی بهت ندارم

زندگی ک فقط خرج کردن و وفاداری نیست

زندگی اینه وقتی همسرت ناراحت بلد باشی بخندونیش 

وقتی دوتایی تو خونه هستیم صحبت کنی مثل دیوار نباشی 

وقتی میریم با ماشین دور میزنیم مثل راننده اسنپ نباشی

صحبت کن صمیمیت ایجاد کن

فقط ۲۰ درصد دوستت دارم 

کی بشه بمیری من راحت شم حالم ازت بهم میخوره یادته اون اولا بوسم میکردی ضعف میکردم شب سرت رو شونم نبو ...

چقدر منی 

دقیقا درکت میکنم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

میشه بگی چجوری رفتار میکنی که می‌ترسه از دستت بده؟

خیلی کارها ولی دو پهلو رفتار میکنم یه جوری که واضح نتونه ایراد بگیره ...قبلا اینجوری نبودم یه جریاناتی پیش اومد که این سیاست رو پیش گرفتم....والا اینجا آدم ناشی زیاده میترسم الان دو تا مثال بزنم نتونن توی زندگی شون پیش ببرن شر بشه انرژی منفیش بیاد برای من

اشهد ان علی ولی الله

یادش نرفته به روش نمیاره چون مهم نیست واسش میگه تهش دوروز غر میزنه و تمام

آره واقعا

براش مهم نیس

اگه بود یادش میموند

حتی اگه یادش نبود، بعداز اینکه یادآوری کردم طلبکار نمیشد

بعدم کپه مرگشو نمذاشت لااقل از دلم درمیاورد

ولش بابا چیزلقش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلی کارها ولی دو پهلو رفتار میکنم یه جوری که واضح نتونه ایراد بگیره ...قبلا اینجوری نبودم یه جریانا ...

اگه میشه تو خصوصی بهم بگو🙏

درخواست دوستی بدم؟

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹