2777
2789
عنوان

بیشتر آقایون چرا تو مهمونی دست به سیاه و سفید نمیزنن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بدبخت همه کار میکنه مهمونی خودمون حتی خونه بقیه نپتون میاره جارو‌ میکشه جا بچمو ک غذا خورده جایی صمیمی باشه خودش چای میزیزه یا میبره میگردونه تعارف میکنه یا جای کباب کردنو میشوره سیاهیا زغال.....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

شوهرم من یک لیوان آب رو حتی تکون نمیده اما خداییش وقتی مهمون داریم یکسره بغل دست منه و از پذیرایی مهمون ها و کمک کردن به من کم نمی‌زاره اما به محض اینکه مهمون ها برن برمیگرده به حالت قبل و هرچی صداش بزنم برای کمک فرار میکنه 😂😂

شوهرم من یک لیوان آب رو حتی تکون نمیده اما خداییش وقتی مهمون داریم یکسره بغل دست منه و از پذیرایی مه ...

بازهم خوبه تومهمونیا کمکت می کنه 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
شوهرم بدبخت همه کار میکنه مهمونی خودمون حتی خونه بقیه نپتون میاره جارو‌ میکشه جا بچمو ک غذا خورده جا ...

چه مرد خوبی برا ما اینطوری نیستن به خدا من خودم انقدر حس بدی میگیرم معمولا میرم سفره پاک کنم همشون نشستن زل زدن به من انقدر معذب میشم به جای اینکه بیان کمک کنن یه جوری به آدم نگاه میکنن انگار وظیفه است این کار

چه مرد خوبی برا ما اینطوری نیستن به خدا من خودم انقدر حس بدی میگیرم معمولا میرم سفره پاک کنم همشون ن ...

پرو باش صداشون بزن فلانی بیا ی طرف سفره بیگیر یا فلان بشقاب یا لیوان بده دستش بگو ببر اشپزخونه کار بسپار بهشون

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
پرو باش صداشون بزن فلانی بیا ی طرف سفره بیگیر یا فلان بشقاب یا لیوان بده دستش بگو ببر اشپزخونه کار ب ...

نه بابا چیزی بهشون بگم مامانم میگه زشته چرا اینکارو کردی خودت انجامش بده 

نه بابا چیزی بهشون بگم مامانم میگه زشته چرا اینکارو کردی خودت انجامش بده

مامانت حواسش پرت شد بگووو.مثلا پسر عمو جان لطفا ی لحظه بیا بعد ظرف میوه بده دستش یکی دیگه هم بگو بشقاب بده دستش بگو زحمتش بکشید با لبخند

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
مامانت حواسش پرت شد بگووو.مثلا پسر عمو جان لطفا ی لحظه بیا بعد ظرف میوه بده دستش یکی دیگه هم بگو بشق ...

آره باید این کارو کنم ولی حقیقتش آدم خجالتی هستم تو این جور موارد زبونم به حرفی به باز نمیشه تو اون لحظه

آره باید این کارو کنم ولی حقیقتش آدم خجالتی هستم تو این جور موارد زبونم به حرفی به باز نمیشه تو اون ...

دیگه قبلش تمرین کن از ی جایی ب بعد باید شروع کنی دیگه گلم هم بخاطر الانت هم زندگی بعد ازدواج

هیچ وقت ب گذشته برنگرد