2777
2789
عنوان

چجوری به کم راضی بشم

483 بازدید | 33 پست

دخترایی دیدم که نه خوش اندام بودن نه خوش اخلاق بودن نه تحصیل کرده حتی نه کدبانو نه هیچی نه دوران مجردی عفیف بوده نه رو خودش کارکرده هیچی هیچی

ولی بخت خوب داشتن . تمام مراسماشون بجا برگزار کردن انواع و اقسام هدیه ها و مسافرت ها و خوشبخت شدن به ایده ال های ازدواجشون رسیدن خیلی غبطه میخورم چرا هرکی به پست من میرسه حتی حداقلارم نداره سنم داره میره بالا و میخوام تسلیم شم با یکی ازینا بله بگم اما گریم میگیره حس میکنم حیف میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید اول خودتو اصلاح کنی بعد دنبال شوهر کردن باشی شاهزاده بر اسب سفیدم بیاد شوهرت بشه بازم کمبود ...

چیکار کنم دیگه اصلاح بشم ؟ خسته شدم انقدر رو خودم و افکار و ذهنیتم کار کردم دارم با چشم باز دارم نگاه میکنم به مسئله سرم میل کبک تو برف نیست 

ول کن حرف مردم رو...سنت بالا نیست..از کجا میدونی اونا خوشبختن..شما ظاهرشون رو میبینی..صبر کن مورد خوب بیاد نه هرکسی..شما لباسم میخوای بخری همینجوری یکی میری میخری چون اونی که خوشت میاد پیدا نمیشه توی یک مغازه؟مجبوری یکی میخری؟؟بعدشم ازدواج بحث یک عمر زندگیه..درست باید تصمیم بگیری براش..عاقلانه

...
شاید از نظر شما سنی ندارم ولی از نظر فامیل دارم میترشم همه دخترا حداکثر تا ۱۸ ازدواج کردن

با خودت هی تکرار کن عن تو دهن فامیل 

وقتی به خاطر نظر فامیل ازدواج کردی بعد کاسه چه کنم چه کنم گرفتی دستت و اندازه موهای سرت پشیمون بشی میفهمی نظر فامیل به چپتم نباید باشه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.