2777
2789
عنوان

بخاطر خرما شوهرم غوغا به پا کرده

906 بازدید | 54 پست

امروز یادم رفت بگم خرما بگیره دوتا دونه فقط داشتیم اومد با کشمش اوردم خورد خوابید بیدار شد گفت چای گفتم برو خرما بگیر دیدم داد و فریاد که من بیرون بودم چرا نگفتی..گفتم دوتا بچه کوچیک مگه اعصاب میزارن الان برو سر کوچه یه لحظه بکیر دیوانه شد منم به پسرم گفتم بیا بریم بگیریم رفتیم من نرفتم داخل مغازه پسرم رفت گرفت اومدیم دوباره فحش که گرون دادن ۲۰۰ مگه خرما میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالااینقدرخرماواجب بود؟ 

مرداین روزافشارروشونه اعصابی نمونده براشون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شوهرت چشه ؟ 

انقد بدم میاد از مرد هایی که به زنشون بی احترامی میکنن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای کارد بخوره به شکمش.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

تقصیر خودت بود که با بچه تنهایی رفتی برا شکم اون اقا خرما خریدی که با چایی میل کنه 

حالا یه روز خرما نمیخورد با اون چایی کوفتیش میمرد؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

حالا پادشاه یه شب خرما نمی‌خورد چرا رفتی، قند می‌خورد اگرم قند نمیخوره یه شکلات کشمش نبات اصلا تلخ ،اصلا نمی‌خورد، چرا رو میدی خودت میری که حرف هم بشنوی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت