2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق وجود داره دقیقا مثل آتیشه دور بمونی یخ میزنی زیاد نزدیک شی میسوزی

عشق با اهلش باید تجربه کرد نه نااهل

آدم درست عشق میسازه به هر نحوی آدمی که نادرسته نابودش می‌کنه 

عشق یعنی بخوادت تو هر شرایطی ولی هر آدمی لیاقت عشق ندارع مراقب باشید عاشق کی میشید 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

عشق یعنی توجه و دوست داشتن ابدی

این عشق میدونی چه زمانی ثابت میشه که ابدیه؟

زمانی که زن و مرد رو یه تخت خوابیدن و از فردای اون روز اخلاقشون ۳۶۰درجه تغییر نکنه و مث روزای اول قلبشون برا هم بتپه با وجود چندین سال زندگی مشترک

تعریف عشق از دیدگاه من اینه

۱۴۰۴/۷/۱۸

باور افسانه ای ندارم

همین که همو دوست داریم

هیییچ بی احترامی ای بهم نمی کنیم

دلمون تنگ میشه اگه دور باشیم.

بی دریغ محبت میکنیم و هی فکرمون این سمت نیست که طرف زیادیش میشه

عادت های اتمی و اثر مرکب

تا همین امروز هیچ انسانی تعریف درستی از عشق بیان نکرده ولی نظر من رو اگ بخوای عشق ینی در جمع و در خلوت بهت احترام بزار الویت زندگیش باشی خوشحالی و ناراحتیت براش مهم باشه راز نگهدار و باوفا باشه مهم نیس فقیر ندار باشه همینکه یک تکه گاه و یک پا مرد پای زندگیش وایسه برام کافیه وقتی تو خیابون راه میریم دستمو از رو عادت بگیره ن ک جلو بزنه و ترو یادش بره با خوشحالیت خوشحال شه با ناراحتیت دلداریت بده با همه نواقصی ک داری تو رو زیبا ببینه 

از نظر من عشق اینه🙂

عشق یعنی توجه و دوست داشتن ابدیاین عشق میدونی چه زمانی ثابت میشه که ابدیه؟زمانی که زن و مرد رو یه تخ ...

عشق واقعی با گذر زمان قشنگ تر میشه

شاید آتیشش کم شه،ولیپایداری و عمقش بیشتر میشه