2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

1783 بازدید | 105 پست

اخر شبا که میخوایم بخوابیم برنامه داریم با بچه ها... 

دخترم که خودش میخوابه. اونقدر درگیر درساشه که شبا بیهوش میشه رسما(کلاس دهمه) 

پسر اولم تا زمانی که کوچکترین ضربه ای به توپی در یک شبکه ای ببینه مقاومت میکنه در برابر خواب😁 دیگه خیالش راحت شه فوتبالیستا خوابیدن اینم میخوابه(کلاس ششمه) البته بجز شبهایی که روز بعدش شیفت صبحه. اون شبا ده خاموشیه.. 

پسر دومم راحتتر میخوابه. سرشو میزاره رو بالش و😴😴😴(کلاس دومه) 

امان از ته تغاری... اول میاد تک تک اجزای صورت رو میبوسه... اول میگه لپ.. بعد میره لب. بعد چونه و چشما و اخرم پیشونی.. بعدم خودش میخنده میگه صورتتو شستم 🥰 اخرم میگه خوابای خوب خوب ببینی.. پیش بابا بخواب که نترسی😁 بعدم میره لالا(این یکی چهار و نیم ساله ست) 

یه ساعت بعدشم آرامش بر خونه حکمفرماست😊😊😊

برای همه خونه ها این حس قشنگ رو آرزو میکنم😘

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خستگی تمام روز از تنم در میاد اخر شبا با این شیرین کاریا

و بعدش که به روزی که گذشت فکر میکنم، خدا رو شکر میکنم بابت این روزای قشنگی که شاید سالها بعد دلتنگشون بشم... 

سالهایی که من میمونم و شوهرم... و بچه هاییکه هرکدوم سر زندکی خودشون هستن... و شاید اون شبا سکوت خونه آزارمون بده و دوست داسته باشیم برگردیم به این روزا

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

۴تا بچه داری؟ ب نظر آدم صبوری میای

قربونت عزیزم... اره واقعا. بچه ها بزرگم کردن... رشدم دادن و باعث ترقیم شدن

ای جان بمونید برای هم..چشم بد دور باشه ازتون

همچنین از شما و عزیزانتون مهربون

عزیزم ❤️چه حس خوبی داشت تاپیکتون انشالله خدا حفظشون کنه و زیر سایه پدر ومادر عاقبت بخیر وسعادتمند شن

فدات... دعاهای قشنگتون چندین برابر به خودتون برگرده🥰

ای جانم چند سالته؟

چهار روز پیش ۳۷ سالم تموم شد و برگشتم به ۳۶😁😁😁😁