2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 105 پست
ماشا الله واقعا دعاکنید خدا به منم دومی رو بده و همه ی اونایی که دوست دارن این تجربیات رو داشته باشن ...

ممنون جانم. ان شاءالله بزودی زود عزیزم😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت دیر نیسهمسر من تو ۲۹ سالگی ادامه تحصیل دادن با وجود بارداری من و بعدشم حضور بچه الانم ق ...

شهرم هیج مشکلی با درس خوندنم نداره 

ولی خودم نمیدونم چیکار کنم 

از یطرف میگم من همش ۲۶سالمه قرار نیست همه ۲۳سالگی لیسانس داشته باشن 

از یطرف میگم اگه برم و نتونم چی 

دوباره میگم نکنه فردا پسرم خجالت بکشه 

وای ننه، فقط اون فینگلیت 😍 خدا حفظشون کنه ❤

الان اوج شیرین کاریشه.... امشب پیراشگی درست کردم براشون... از باباش یاد گرفته میگه ممنون عزیزم. خیییییلی چسبید بهمون. بعدم بوسم کرد... یعنی هرچی غش و ضعف برم برا این کاراش کمه😁😘🥰

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الله اکبر ازامضات..وای بر روزی ک ببارد سجیل

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزممم😍😍 ته تغاریتو عشقهپسرمن شبا میگه بیا باهم‌حرفای گشنگ بزنیم تا خوابمون ببره بعد میشینیم داس ...

وای ننه😍😍😍😁😁😁😁 

بگو اگه ولم کنی باباهم تنها نمیدونه 😉

شهرم هیج مشکلی با درس خوندنم نداره ولی خودم نمیدونم چیکار کنم از یطرف میگم من همش ۲۶سالمه قرار نیست ...

به نطرم شروع کن 

پشیمون نمیشی 

تازه حتما نباید درس بخونی 

میتونی دوره ببینی یه کاری رو شروع کنی و اونجوری باعث افتخار پسرت باشی 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

شهرم هیج مشکلی با درس خوندنم نداره ولی خودم نمیدونم چیکار کنم از یطرف میگم من همش ۲۶سالمه قرار نیست ...

عزیزم بشین با خودت دودوتا چهارتا کن و ببین میخوای وقتی ۳۰ سالت شد ، لیسانستو گرفته باشی یا نه

به روزی فک کن که بچه ات با افتخار میگه مامانم تحصیل کرده اس

به روزی که سرتو بالا بگیری و بگی من باسوادم و تحصیلات دانشگاهی دارم و با وجود یه بچه درس خوندم

چقدر خووووب دیپلم داری ناراحت نیستی منم دیپلم انسانی دارم ولی حس میکنم باعث خجالت پسرم میشم در اینده ...

نه عزیزم. چرا خجالت؟ ولی کلا این که دنبال بالا بردن جایگاه اجتماعیت باشی، حس اعتماد بنفس میده بهت. 

عزیزم هیچوقت دیر نیسهمسر من تو ۲۹ سالگی ادامه تحصیل دادن با وجود بارداری من و بعدشم حضور بچه الانم ق ...

افرین خیلی هم عالی. موفق باشین خانومی 

چه حس قشنگی داره اینجا، اشک تو چشمام جمع شد...

قربونت عزیزم🥰