2777
2789
عنوان

به نظرتون دامن بدوزم بفروشم

147 بازدید | 15 پست

کلاس خیاطی میرم سخت بود اولش خیلی الآنم سخت یه دامن مشکی دوختم خیلی خوشگل پارچه کرپ مازراتی بدوزم بفروشم بیشتر چه سایزی بدوزم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج بزن برای نمونه کاراتبعد سفارش بگیر مثلا واسه خودت مامانت خاهرت بدوز بعد نمونه کاراتو بزار توی پی ...

اره یه دونه مشکی دوختم خیلی ناز شد با شومیز میتونم برای عکاسی تن مانکن هم کنم؟

اگه از بیرون ارزونتر در بیاد ازت میخرن یا طرحو‌رنگ خیلی خاصی باشه نهایت میتونی به دوستان یا آشنایان ...

آشنا هم که نمی‌خواد پیشرفت کنی غریب بهتر

اره یه دونه مشکی دوختم خیلی ناز شد با شومیز میتونم برای عکاسی تن مانکن هم کنم؟

اره خوبه

اگه کسی رو هم داری که مدلت بشه تن کنه بعد عکاسی کن بزار توی پیج  بهتره نیازی هم نیس حتما چهره مشخص باشه

برندینگ واقعا مهمه اگه میخای سفارش بگیری، مشتری باید کارت رو ببینه ک سفارش برات بیاره یه پیج خوشگل بزن خیلی کمکت میکنه

نمونه کارهات رو بزا بقیه ببینن 

اگ بخای همینجوری بدوزی بفروشی یکم سخت میشه 

ولی مشتری ک میاد اندازه هاش مشخصه

ببین نرخ چقده یکوچولو کمتر بگیر بعضیا خیلی گرون میگیرن

اره خوبهاگه کسی رو هم داری که مدلت بشه تن کنه بعد عکاسی کن بزار توی پیج بهتره نیازی هم نیس حتما چهر ...

عزیزم برندینگ چیه اره مدل باید بگیرم ، پارچه خیلی گرون مازراتی کرپ بعد مثلا من ۳۰۰ بدم

عکس دامنت میفرستیالان دامن های چین چینی کمرکشی خیلی تو اینستا میزارن اونم خوشگله

این عزیزم کمرش با پارچه و لایی 

عزیزم برندینگ چیه اره مدل باید بگیرم ، پارچه خیلی گرون مازراتی کرپ بعد مثلا من ۳۰۰ بدم

اها ینی پارچه و اینا از خودت باشه؟ خب اونجوری  فرق میکنه 

پارچه گرونه خیلی

ولی سفارش بگیری بهتره، مشتری خودش پارچه بیاره و تو براش بدوزی

برندینگ منظورم اینه خودتو نشون بدی نمونه کاراتو ببینن بدونن کارت تمیزه تبلیغ کنی🥲

اها ینی پارچه و اینا از خودت باشه؟ خب اونجوری فرق میکنه پارچه گرونه خیلیولی سفارش بگیری بهتره، مشتر ...

آها متوجه شدم آخه عزیزم اونجوری خیلی سخته میان خونه سایز کنی و بعد ایراد بگیرند پول ندن