2777
2789
عنوان

بچم عفونت روده داره

604 بازدید | 46 پست

خانما  بچم تب داشت اسهال استفراغ داشت  مسموم شده الان از ديروز ديگه بالا نيورد ولي بردم گفتن عفونت خون داره و عفونت روده داره ديشب خواستن بستريش كنن نذاشتم چند ساعت موند سرم اينا گذاشتن مرخصش  كردم با مسوليت خودم اوايل تبش كنترل نميشد امروز دارو ميدم كنترل ميشه ولي سر جهار ساعت دوباره برميگرده شرايط بستري رو ندارم واقعا توروخدا راه حلي ندارين از استرس نگراني دارم نابود ميشم 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بستری نکردی؟

چند روزه اصلا جشام خواب نرفته خودم مجبور كردم ولي بدنم اصلا همكاري نميكرد يعني سرگيجه شديد داشتم و نميتونستم بچمو بغل كنم اونم بيش هيشكي نميرفت

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
چرا شرایط نداری هیچی مثل بستری بودن روده رو تمیز نمیکنه

برا دوستمون گفتم بخونيد