2777
2789
عنوان

قربونی

158 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

یه مشکلی هست که واقعااذیتم میکنه بعدمدت هایه اتفاق خوبی که خیلی منتظرش بودیم توزندگی ماداره میفته .تواین مدت خیلی سختی کشیدم خیلی دردورنج کشیدم همش تنهایی بامشکلات جنگیدم فقط خدامیدونه من چه زجری کشیدم وهیچکس کنارم نبودتواین شرایط سخت.انقدرتوتنهایی خودم براغربت خودم اشک ریختم انقدرحرف وحدیث شنیدم انقدرکمک لازم بودم وکسی به روی خودش نیاورد

حالاکه اگه خدابخوادداره مشکل حل میشه شوهرم میگه بیاقربونی کنیم بدیم به همونایی که نه تنهاپشتیبانی ازمانکردن بلکه هزارمشکل رومشکلاتم گذاشتن ،بارهادلموشکوندن ومن هیچ جوره راضی نمیشم وشوهرم ازهردری واردمیشه که این کاروحتماانجام بده 

یه راهی بزاریدجلوپام که چه جوری حالیش کنم من دلم ازهمشون گرفته راضی نیستم حالاتواین شرایط سخت چنین کاری براشون بکنم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم در حقت چيكار كردن. ولي ببخش. سبك ميشي. منم چندماه پيش از چند نفري كه در حقم بدي كرده بودن گذ ...

واقعانمیتونم خیلی ساله تحمل کردم دیگه نمیتونم آدم سابق باشم ومطمئنم بازم به رفتارای خودشون ادامه میدن فقط وقتی چیزی ازمامیخان مهربون میشن

قربونی نکن انرژی منفی به جاش پولش بده به فقراخون ریختن خوب نیست یه حیوون یی زبون قربونی کنی که مشکلت ...

منم همینومیگم خودمم تواین مدت تاجایی که تونستم پول کنارگذاشتم میدادم به نیازمندولی حرف شوهرم اینه قربونی کنیم بدیم خونوادش وخواهربرادراش ازهرموقعیتی میخاداستفاده کنه که به اوناسودبرسونه

واقعانمیتونم خیلی ساله تحمل کردم دیگه نمیتونم آدم سابق باشم ومطمئنم بازم به رفتارای خودشون ادامه مید ...

ميفهممت عزيزم. 

ولي فقط به اين فكر كه در راه خدا داري اين كار رو ميكني. 

به شكرانه اينكه كارت داره حل ميشه. 

بعدشم هم فاصلت رو باهاشون رعايت كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه میگه قربونی کنیم بدم به خونوادم که خیلی منورنجوندن وگرنه برافقراطوری نبود

تو محلمون کسیو میشناسم چندماهه همش دارن عدسی یا بادمجون میخورن .نذر به اینا میرسه 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
تو محلمون کسیو میشناسم چندماهه همش دارن عدسی یا بادمجون میخورن .نذر به اینا میرسه

آره بابازیاده منم میگم حالاماکه خودمون اونقددارانیستیم ولی درحدتوانمون بدیم به یه نیازمنداین بهونشه که خونوادش ازش سودببرن

ميفهممت عزيزم. ولي فقط به اين فكر كه در راه خدا داري اين كار رو ميكني. به شكرانه اينكه كارت داره حل ...

بخدامن اصلانه میرم نه میام ولی اوناهمش سرشون توزندگی منه چندماه بیماری وسختی کشیدم یه بارمامانش نگفت بیااین کاسه سوپوبده زنت که تازه این هی میخریدمیبردمیدادبهشون الانم اینجوری میگه