2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله .خیلی نگرانم که سرطان نشه.فعلا دکترم دارو داده و پاپ اسمیر که هنوز جوابش رو نگرفتم

هر زخمی بد نیست، کلا من بعد از تولد پسر اولم رحمم داغون شد، مدتها درگیر زخم بودم، الان باز عفونت دارم، یه مدت درگیر کمردرد شدید بودم اون بهتر شد، الان کشاله رانم در حد مرگ درد میکنه دارم نابود میشم، می ترسم دوباره از رحمم باشه، مرداد تست پاپ اسمیر دادم مشکلی نداشت، الان دارم دوباره دارو برای عفونت مصرف مس کنم، کلا کلافه شرم از این همه درد بی درمون

من زیر دلم دردهای وحشتناک داشت با لکه بینی، الان هم دوباره همون دردهای زیر دلم برگشته البته دکتر گفت ...

منم دل درد و کمر درد زیاد دارم که به پای راستم میزنه تازگیا سونامی سرطان اومده تو فامیلمون خیلی وحشت دارم

هر زخمی بد نیست، کلا من بعد از تولد پسر اولم رحمم داغون شد، مدتها درگیر زخم بودم، الان باز عفونت دار ...

دکتر برام مامو هم نوشته.ته دلم همش حس میکنم سرطانه.من لک بینی نداشتم ولی از پریروز که از نمونه گیری پاپ اومدم لکه‌های قهوه ای میبینم.خیلی دل آشوبم

منم دل درد و کمر درد زیاد دارم که به پای راستم میزنه تازگیا سونامی سرطان اومده تو فامیلمون خیلی وحشت ...

منم راستش همش فکرهای بد می کنم، می ترسم ولی بیا نترسیم، پات چطور درد میکنه؟