2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی به اسمم نمیزنه

301 بازدید | 18 پست

من مشکلم این نیست ک بخام چیزی ب اسمم بزنه یا نه کلا توی این احوالات نیستم اما از اینکه شوهرم اینجوریه و هیچگونه اعتمادی بهم نداره و نمیتونه بهم چیزی بده خیلی نگران میشم همیشه میگه هیچوقت ب اسم زن من چیزی نمیزنم حتی یبار یه قرعه کشی شرکت کردیم که جایزه اش ماشین بود ۲۰۶

هنوز نه به باره نه به داره من گفتم بهش اگه ماشین دراومد مال من میشه میزنیم به اسم من گفتش نه چرا بزنم عمرا همینجوری رک

من میترسم واقعا میترسم

شوهرمو دوس دارم اما میترسم از آینده اینکه هیچوقت براش اهمیتی ندارم خودشم میگه تو قصدت مگه رفتنه که میخای چیزی به نامت باشه اما من به فکر رفتن نیستم فقط میخام از این زندگی منم سهمی داشته باشم اگر به قولی فرقی نمیکنه به اسم کی باشه یدونم ب اسم من باشه گناه میشه؟

همیشه میگه تو از من سر تری خوشگل تری حس میکنم میترسه من ازش جدا بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساله ازدواج کردین ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

حالا همسرم من بر عکس میگه من هرچی دارم مال توئه، مگه منو تو داریم

ولی بازم هیچی بنامم نمیزنه🤣🤣🤣

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بگو همون طور که تو فکر میکنی من قصدم  رفتنه اعتماد نداری من م از رفتارت میترسم انگار موقتی م برات 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شوهر من یه کاری کرد مهریمو ببخشم و چیزی به اسمم نزد

خب برو پسش بگیر فک کنم یع سری قانونا داره ؟

مثلا گفت مهریتو ببخش فلان چی بنامت کنم قبول کردی اینجوری ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما فقط شریک بخش کلفتی و خدمتکاری شونیم شریک اموال نیستیم

واقعا،هیچ نمیدونن بچه کجاست و چه میکنه، خونه چطور جمع میشه، یخچال چطور پر میشه.... 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت