mmira مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 124 عنوان مهندسی صنایع یا شیمی کاربردی 93 بازدید | 9 پست من توی انتخاب این دوتا رشته گیر کردم..بازار کار خیلی برام مهمهههه ، اینکه بعد فارغالتحصیلی مستقیم بری سرکار توی کدوم رشته احتمالش بیشتره؟هرکی اطلاعی داره ممنون میشم جواب بده 1403/12/02 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاسشرمج عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 162 اینا دوتا رشته کاملن متفاوتنصنایع از ریاضی میرنشیمی کاربردی از تجربیبازار کار هر دو دارن ، علاقت مهمهاما در کل بازار کار صنایع خوبه و فکر کنم بهتره
mmira مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 124 اینا دوتا رشته کاملن متفاوتنصنایع از ریاضی میرنشیمی کاربردی از تجربیبازار کار هر دو دارن ، علاقت مهم ... صنایعو رشته تجربیم داره...خیلیا اخه گفتم بدرد نمیخوره و بازار کار نداره رشته های مهندسیو اینا مخصوصا برا خانما.. ادمو تو شک میندازن🥲
کاسشرمج عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 162 صنایعو رشته تجربیم داره...خیلیا اخه گفتم بدرد نمیخوره و بازار کار نداره رشته های مهندسیو اینا مخصوصا ... بین رشته ها مهندسی ، صنایع بازار کارش خوبه درساش سختن ، ولی برای شغل دختر یا پسر بودن هیچ فرقی نداره درسته مهندسیه ولی صنایع کارش تر تمیز و پشت میزه
mmira مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 124 بین رشته ها مهندسی ، صنایع بازار کارش خوبه درساش سختن ، ولی برای شغل دختر یا پسر بودن هیچ فرقی نداره ... خیلی خیلی ممنونم از پاسخت🥲
mmira مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 124 بین رشته ها مهندسی ، صنایع بازار کارش خوبه درساش سختن ، ولی برای شغل دختر یا پسر بودن هیچ فرقی نداره ... ببخشید یسوال دیگه داشتم .اینکه توی چه شهری قبول شی بنظرتون تاثیر داره یا نه؟
کاسشرمج عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 162 ببخشید یسوال دیگه داشتم .اینکه توی چه شهری قبول شی بنظرتون تاثیر داره یا نه؟ نه