2777
2789
عنوان

بیاین بگم بازار چه خبر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 35 پست
باز خداروشکر شلوغه من دیروز رفتم بازار شهر ما واقعا خلوت بود فقط مغازه هایی که خیلی ارزون قیمتن ادم ...

ما هم ۲.۳ روز پیش رفته بودم هیچکس خرید نمی‌کرد یه فروشنده هم گفت اصلا خرید نمیکنن ولی ۱۰ روز مونده به عید همه کف بازارن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دم عیده طبیعیه که اینجور باشه به هرحال آدمهایی هستن که سالی یک بار خرید میکنن اونم با پاداش و عیدی آخر سال

به نظرم وقت این تاپیک نبود حداقل بزار بعد عید

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم ۲.۳ روز پیش رفته بودم هیچکس خرید نمی‌کرد یه فروشنده هم گفت اصلا خرید نمیکنن ولی ۱۰ روز مونده ب ...

اره کی پول داره اخه 

تو این گرونی ملت خورد و خوراکشونو بزور تامین میکنن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من تازگیا فهمیدم که مردم الکی میگن پول ندارن. طلا گرون شده بود همممممه میخریدن کسی فروشنده نبود حتی قبل از اینکه طلا یهو بره بالا هم دیده بودم طلا فروشیا همیشه شلوغه . ماشین ثبت نام میکنن چندین هزار نفررررر(برای ثبت‌نام باید پول داشته باشی تو حسابت). همه گوشی ۴۰تومن به بالا دارن. لباس‌های شیک و پیک میپوشن. هرسال مبل عوض میکنن.دروغ میگن. درکل خیرش رو ببینن ولی ناله‌هاشون رو باور نکن ۹۰ درصدشون دروغه. فقط انگار ما پول نداریم ما و اون ۱۰ درصد

پزشک کوچولو🩺📚

اره کی پول داره اخه تو این گرونی ملت خورد و خوراکشونو بزور تامین میکنن

ایشالا جیب همه پر پول باشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آرع شلوغه اما اگر دقت کنی به دستشون میبینی یا چیزی نخریدن یا در حد یکی دو تا تیکه هست خریدشون من شیرازیم یادمه سال ۹۳ ۹۴ ک میرفتیم هایپراستار سبد خرید پر پر میشد از لباس کفش کیف ولی الان کمتر کسی برای خرید لباس از سبدای اون متجمع استفاده میکنه هر شلوغی ب معنای خرید نیست 

نه بابا شوهرم فروشنده اس ..داره مگس میپرونه ..خودمم نخ برای بچم لباس میخرم نه برای خودم ..طرف ما همه جا انگارتعطیلات عمومیه .خیییلییییی بده 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آرع شلوغه اما اگر دقت کنی به دستشون میبینی یا چیزی نخریدن یا در حد یکی دو تا تیکه هست خریدشون من شیر ...

دقیقا کیه بدونه .وقتی یه شونه تخم مرغ ۱۵۰ تومنه ...بقیه پیشکش 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من تازگیا فهمیدم که مردم الکی میگن پول ندارن. طلا گرون شده بود همممممه میخریدن کسی فروشنده نبود حتی ...

برو ببین واسه اینکه شیک باشن مجبورن نون شب نخورن

یه مثال هست میگه تومون خودمونو میسوزونه بیرونمون مردمو 

هی نفسی میاد و میگاد🙃

وای بعضیا چشم دیدن دو تا خرید لباس مردمم ندارن

چیکار کنیم بریم بمیریم؟

گرونی هست جوری که دیگه کسی فکر خونه و ماشین نمیتونه کنه ولی دیگه برا بچه هاشون لباسم نخرن؟؟؟؟

شما ها هم هی دنبال اینین بگین مردم پولدارن همه چی آرومه اه