2777
2789
عنوان

با این فرد چه رفتاری میکنید

175 بازدید | 21 پست

من تو رابطه عاطفیم چند ساله 

من دانشجوام حالا قراره برم برای مغازه دوست بابام طراح سایت و ادمین و پشتیبان سایتش بشم و باید چند ساعتیو برم اونجا خب تا محصولاتی ک قراره ارسال بشه و عکسا بارگزاری بشه 

حالا ب این اقا با یه خوشحالی گفتم میگ درستو بخون بعد کلی حرف برگشته میگ درستو بخون نه بری فروشندگی😐

حقیقتا اینکار در حوزه رشته منه مهندسم بعد این بهم میگ فروشندگیه😂😐

حقیقتا قلبم شکست و اشکم دراومد 

همه میدونن دانشجویی باید کنارشم کار باشه برای مهارت و اینکه رزومه میشه 

این اقا خودش با ۲۰ و چن سال سن بیکاره بعد بمن حرف میرنه ک نرم سرکار

چی جوابشوووو بدممم خیلی حالمو بد کرد😭متاسفم واسش

میگ بدرست ضربه میخوره نرو ولی اینجورم نمیشه بیکار بشینم 

🎀

دوست پسرته؟؟؟؟

دوست پسر غلط می کنه بخواد نظر بده!!!!!!!!

تو چرا می خوای راضی نگهش داری؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسرته؟؟؟؟دوست پسر غلط می کنه بخواد نظر بده!!!!!!!!تو چرا می خوای راضی نگهش داری؟؟؟

اره 

اصلا به اون ربطی نداره فقط من میخواستم خبر خوشحال کننده ایی بدم بهش 

نه من میخوام برم نمیتونه منصرفم کنه دانشجوام لازم دارم برم سرکار برا خودم

🎀

این پرنسسعلی ها خودشون دستشون تو جیب ننه باباشونه چندش تر از اینا نیست وقتی اینقدر بیشعوره کات کنی ب ...

واقعااااا ک پرنسسه اگ نبود خودش میرفت سرکار 

نمیزاره کات کنم بارها رفتم ولم نمیکنه

🎀

اره اصلا به اون ربطی نداره فقط من میخواستم خبر خوشحال کننده ایی بدم بهش نه من میخوام برم نمیتونه منص ...

عزیزم به کتفت که نظر اون چیه..

ببینم مگه خرجتو اون میده که بخواد نظرم بده که کار بکنی یانه؟؟؟

بار دیگه پاشو از گلیمش دراز تر کرد مینشونی سر جاش...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بگو اگه هزینه هامو میدی تا کار نکنم وگرنه چاره ای ندارم،البته با شوخی و رو در رو یا پشت تلفن بگو که ...

همینم تو فکرم بود اخه همسرم ک نیست تعیین تکلیف میکنه 

من برا رزومه کاری میخوام برم از طرفیم بد نیست مستقل بشم

🎀