2777
2789

اونایی که تولدشون توی بازه نامزدی و عقد بوده اصلا تولد گرفت اگه عاره با خانواده یا دونفره؟

کاربر قدیمی هستم💕

با خانواده یه کیک گرفت و طلا داد بهم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم رستوران بعد یهو آهنگ قطع شد آهنگ تولدت مبارک پخش شد گارسون کیک آورد تبریک گفت و اینا بعدشم رفتیم دور زدیم یه ادکلن برام خرید هنوز بعد پنج سال دارمش بوش میکنم یاد اون روز میفتم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اولین تولدم ک نامزد بودیم قهر بودیم 🤣 دو روز بود حرف نمیزدیم منم خیلی حرص میخوردم . دوستم زنگ زد گفت بیا بریم خرید من میخوام پالتو بخرم . گفتم نمیام حوصله ندارم . خلاصه کلی اصرار کرد اومد دنبالم منم رفتم . تو دلم میگفتم واسه چی بخاطر اون خر خودمو اذیت کنم . یه دونه پالتو و شلوار هم برای خودم خریدم . دوستم گفت بیا بریم یه چیزی بخوریم . رفتیم دم یه کافه وایستاد از اونا ک توش کلا تاریکه کفتم جا گیری اوردی اینجا اصلا چشممون میبینه چی میخوریم . گفت حالا بیا کیک های اینجا خیلی خوشمزست . رفتم تو همین ک پامو از در گذاشتم یهو برف شادی و از این بمب ها بود ک پرت شد تو صورتم صدای جیییییییغ و اهنگ تولدت مبارک 🤣 همش نقشه بود منو بکشونه اونجا مثل فیلما . ولی بعد اون تولدامون فقط د. نفره است 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه چی بگم ببخشید دور از بحثه چرا نامزدی تولد میگیرن میرن بیرون دور دور همش خرید و باهم ....ولی بعد ا ...

چون نامزدی هنوز داغن ذوق دارن بعد مدتی واسشون عادی میشه مخصوصا مردا

کاربر قدیمی هستم💕