2777
2789

اونایی که تولدشون توی بازه نامزدی و عقد بوده اصلا تولد گرفت اگه عاره با خانواده یا دونفره؟

کاربر قدیمی هستم💕

با خانواده یه کیک گرفت و طلا داد بهم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم رستوران بعد یهو آهنگ قطع شد آهنگ تولدت مبارک پخش شد گارسون کیک آورد تبریک گفت و اینا بعدشم رفتیم دور زدیم یه ادکلن برام خرید هنوز بعد پنج سال دارمش بوش میکنم یاد اون روز میفتم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اولین تولدم ک نامزد بودیم قهر بودیم 🤣 دو روز بود حرف نمیزدیم منم خیلی حرص میخوردم . دوستم زنگ زد گفت بیا بریم خرید من میخوام پالتو بخرم . گفتم نمیام حوصله ندارم . خلاصه کلی اصرار کرد اومد دنبالم منم رفتم . تو دلم میگفتم واسه چی بخاطر اون خر خودمو اذیت کنم . یه دونه پالتو و شلوار هم برای خودم خریدم . دوستم گفت بیا بریم یه چیزی بخوریم . رفتیم دم یه کافه وایستاد از اونا ک توش کلا تاریکه کفتم جا گیری اوردی اینجا اصلا چشممون میبینه چی میخوریم . گفت حالا بیا کیک های اینجا خیلی خوشمزست . رفتم تو همین ک پامو از در گذاشتم یهو برف شادی و از این بمب ها بود ک پرت شد تو صورتم صدای جیییییییغ و اهنگ تولدت مبارک 🤣 همش نقشه بود منو بکشونه اونجا مثل فیلما . ولی بعد اون تولدامون فقط د. نفره است 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه چی بگم ببخشید دور از بحثه چرا نامزدی تولد میگیرن میرن بیرون دور دور همش خرید و باهم ....ولی بعد ا ...

چون نامزدی هنوز داغن ذوق دارن بعد مدتی واسشون عادی میشه مخصوصا مردا

کاربر قدیمی هستم💕