2777
2789
عنوان

همسرم مارو بیرون نمیبره چیکار کنم

1195 بازدید | 29 پست

سلام دوستان توروخدا اگه راهکاری بلدین بهم بگید نمیدونم فکر کنم دیوونه شدم مغزم جایی قد نمیده تو یه هر غریبم هیچ دوستی ندارم فقط خانواده شوهرم هستن که همشون درگیر مشکلات و کار خودشونن دوتا بچه دارم یکی سه ساله یکی یک ساله 

الان بیشتر از  یک ماه است بچه هام اصلا بیرون نرفتن دیروز پسر سه سالمو برداشتم رفتم مرکز خرید سرخیابون و اومدیم شوهرم دو هفته است درباره بیرون رفتن امروز فردا میکنه حالاهم گفت سه شنبه بعدش شد چهارشنبه و 5شنبه مطمئنم فردا هم میگه جمعه است شنبه باید برم سرکار من خودم میرم بیرون همه جا هم میتونم برم بگردم هرجا هم برم اما وقتی خودم هم میرم دلم میمونه خونه میگم بچه هام موندن توخونه پوسیدن هوا هم سرده پیاده نمیتونم ببرمشون نمیدونم واقعا چیکار کنم توروخدا یکم باهام درد دل کنید آروم بشم

همه چیز میگذرد اما همه چیز فراموش نمیشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی دارین

بابا من نمیگم که بریم رستوران و کافی شاپ و... فقطدیه دور دور ساده که عین و ذهنمون باز بشه وضعیت مالیمون هم در حد نیاز های بچه ها و خورد و خوراک داریم خونه هم مال خودمونه یه ماشین مدل پایین هم داریم ولی در کل مشکلاتمون اونقدر گنده نیست مثل خیلی از افراد معمولی داریم زندگی میگذرونیم 

بپوشون ببر بیرون یه هوایی بخورن بیان

نمیخواد خیلی جای خاصی ببریشون یه تو کوچه ای جایی یه هوایی بهشون بخوره و بعد بیارشون

یه موقهایی ببرشون خانه بازی دوهفته ای یبار یکم بازی کنن

یه دوستی دارم بخاطر همین چیزا دختر سه سالشو میبرد کلاس رقص فقط که بیرون آورده باشدش

عزیزدلم اگه شوهرت با بیرون رفتنت مشکل نداره . خودت با بچه ات برو بیرون پارک و اینها

با سه ساله میرم اما یکساله رو نمیتونم ببرم نمیتونم بیرون دوتاشونو هم کنترل کنم

من همسرم نه صبح می‌ره سر کار یازده شب میاد . من خودم میبرم بیرون بچه ها رو کوچیکه چهار ماهش شد بردم ...

بابا میبرم وقتی میام یکم سرما میخورن و... شوهرم اونقدر بهم غر میزنه که هرچی هم گذشت بهمونو از دماغم میاره نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم

من همسرم نه صبح می‌ره سر کار یازده شب میاد . من خودم میبرم بیرون بچه ها رو کوچیکه چهار ماهش شد بردم ...

کوچیکه رو بذار توی کالسکه بزرگه هم که راه می‌ره . من حتی شده خرید یه سبزی خوردن رو بهونه میکنم میبرم بیرون . خیلی سخته مخصوصا زمستون چون یه کوه باید لباس بپوشونم آب و شیشه و ... بردارم اما هر روز میبرمشون .