2777
2789

من دادگاه خانم هایی که بچه هاشون نوجوان شدن میگن اشتباه مارو نکن و بچه رو بده باباش   پسرم الان ۳ سالشه 

سعی من اینه حضانت کامل بگیرم     تجربه خودتون یا دوستان و اشنایانتان لطفا کمکم کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینکه تا آخرین قطره برای زندگیت تلاش کن اگه نشد شرایطشون داری بچه رو وردار چون خیلی سخته بدون ...

چرا اینو میگی تجربه داری؟  اخه تنهایی با بچه برای یک زن یکم سخته   خوبی هایی هم داره اما سخته   

چ پدرش نگه دارع چ خودت نگه داری اون بچه آسیب میبینه چون یکیتون پیشش دیگه نیس و بچه طلاقه ولی خب بنظر من اینه پدرش نگه دارع هفته ی دوبار تو دادگاه بگو بیاد بیارع بچرو ببینی 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چرا اینو میگی تجربه داری؟ اخه تنهایی با بچه برای یک زن یکم سخته خوبی هایی هم داره اما سخته

بله دارم بچه های که اطرافم هستند برای مادر شاید اگه شرایط داشته باشه سختیش خیلی کناره ولی بچه واقعا تو عذابه اونم اگه باباش معتاد باشه

این یه تصمیم شخصیهشرایط هیچ دو خانمی مثل هم نیست که بشه ازش‌ نتيجه واحد گرفت‌ که چون اونا خانمها گفت ...

اره شرایط مالیم بد نیست   مستقلم   اما شخصیت خودم اینجوریم که بدون همسر و بدون محرم و ..... یه خورده احساس تنهایی دارم بعدا بدتر شاید بشه   بلاخره با بچه اینده هم بدتر میشه دیگه   چی بگم موندم به خدا

سه مورد سراغ دارم که بچه اشون رو گرفتندوتاشون با وجود بچه با مرد دیگه ای ازدواج کردندیکیشون ولی به ش ...

برام بگو چجوری؟ چطور یه مرد بچه  زن با بچه رو قبول میکنه؟

وقتی بچه دار میشید بفهمید خودتون فقط مهم نیستید

اره  میدونم  باورکن غذا کم باشه فقط به بچه میدم و مهربونم اما ۲۰ سال تنهایی و اینده    چی بگم پسر هم بزرگ شه به حرفم گوش نده تو دوست خیابون با مادر سخته