2777
2789
عنوان

عود تومور مغزی گرید یک

| مشاهده متن کامل بحث + 4077 بازدید | 73 پست
واسه من قسمت راست سرم سمت شقیقه.بهش میگن تمپورال راست

عزيزم شما الان دلت شكسته توروخدا واسه من دعا كن شما توي پستهات ديدم خيلي دوس داري مادر بشي ولي من الان سه تا بچه كوچيك دارم دوقلو و تك قلو كه خيلي هنوز كوچيكن و خدا ميدونه فقط كه چقدرررر از اينده ميترسم و نگرانم توروخدا ب ما دعا كن اصلا خودم براي خودم مهم نيستم فقط بچه هام 😥😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما الان دلت شكسته توروخدا واسه من دعا كن شما توي پستهات ديدم خيلي دوس داري مادر بشي ولي من ال ...

سلام دوست عزیز شمام دوست داشتین درخواست دوستی بدین شمارم بغرستم تلفنی راهنماییتون کنم

دور از جون تومور اگه درمان نشه ممکنه بعدها باعث هیدروسفالی بشه و فشارمغز بالا بره و شنت گذاری بشه که شنت هم میدونین ممکنه برا بعضیا سالیان سال اذیت نکنه و بعضیام زود به زود عفونت کنه و نیاز به تعویض باشه،

اگه دوست دارین بهم درخواست دوستی بدین تلفنی توضیح بدم یکی دوستام درمان شد البته خیلیا درمان شدن و درحال درمانن اما کسی که از نزدیک میشناسم دوستم بود که به این روش درمان شد

دور از جون تومور اگه درمان نشه ممکنه بعدها باعث هیدروسفالی بشه و فشارمغز بالا بره و شنت گذاری بشه که ...

سلام عزيزم به چه روشي منظورتونه؟ همه دكترا ميگن قدم اول جراحي بعد پرتو ديگه راه ديگه اي نيس 

سلام عزيزم به چه روشي منظورتونه؟ همه دكترا ميگن قدم اول جراحي بعد پرتو ديگه راه ديگه اي نيس

هست گلم درخواست دوستیمو قبول کن شمارم بفرستم تماس بگیر یا شارژ ندارین شماره بفرستین زنگ بزنم

طب اسلامی که داروهاشون بعضی روایی(بر اساس روایات دستور ساختش) هست بعضی اجتهادی (مطالعه و تحقیق ایت الله تبریزیان احیاگر طب اسلامی)

ایشون فیلمهاش هست اینترنت سرچ کنین... چندسال پیش خانومش سرطان بدخیم میگیره دکترا جواب میکنن و ایشون میاد با مطالعه روایات طبی میتونن همسرشون درمان کنن و اینجا شروع تحقیق و مطالعه ایشون میشه که میتونن دوازده هزار روایت طبی جمع اوری کنن و شروع به ساخت دارو و اموزش و ......خلاصه الان تمام شهرهای ایران چندین نماینده دارن که بهتره با تحقیق پیش بهتریناشون برین اما تقریبا ۷ سالی که ما برا خیلی چیزا هم خودمون دارو استفاده کردیم هم دیگران رو معرفی کردیم استفاده کردن اکثرا راضی بودن اون تعداد کمی که ناراضی بودن دارو مرتب و طبق دستور استفاده نکردن

حتی کسانی که دکترا جوابشون کردن با طب اسلامی درمان شدن البته به نظر خودم مریض تا از اب و غذا نیفتاده میشه درمانش کرد چون شیمی درمانی باعث میشه کم کم از خوردن بیفتن و دیگه حتی یه قطره اب هم نمیتونن بخورن و توده رو هم پخش میکنه

پارسال یه پسره دیدم که از هفت سالگیش متوجه تومورش شده بودن چون جای حساسی بوده نتونستن عمل کنن و با شیمی درمانی مثلا کنترلش کرده بودن و بعد از هفت سال که حالا ۱۴ سالش شده بود سرش آب اورده بود اوردن شنت گذاری کردن 

دوستم هم شیمی درمانی کرده بود هم پرتو درمانی اما باز عود کرده بود ازم پرسید طب اسلامی درمان داره گفتم اره و توضیحاتی دادم و زیر نظر یکی از درمانگرهای اصفهان داروهارو استفاده کرد بعد ادامه ی درمان هم زیر نظر دکتر تهران که بهش معرفی کردم خلاصه خوب شد دقیق یادم نیست یکسال طول کشید یا کمتر، برا ایشون بدخیم هم بود و جراح و دکتر شیمی درمانی هردو تعجب کرده بودن

عزیزم خاهش میکنم میشه بگی علایمت چی بود؟من ام ار رفتم براسردردم ممکنه مشخصدنبوده باشه؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم خاهش میکنم میشه بگی علایمت چی بود؟من ام ار رفتم براسردردم ممکنه مشخصدنبوده باشه؟

سلام ام آر آی میگن سی برابره سیتی اسکن قویتره و همه چیز مشخص میشه اگه انجام دادین و چیزی نبوده شاید میگرن دارین یا چشمتون ضعیف یا چربی خون یا غلبه ی بعضی مزاجهاتون