2777
2789

ی عشق سابقم فقط یکبار هدیه دادم اونم ی گردنبد معمولی

اون خیلی اهل گردنبد و درکل چیزای این شکلی هست

الان ماه هاست جدا شدیم ولی هرجا میبینمش و عکساشو میبینم گردنبند من گردنشه با اینکه خودش کلی گردنبد دیگ داشتم

من ترکش کردم .خیلی همو دوست داشتیم

این یعنی بفکرمه؟

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

چرا کنارش گذاشتی دلیلت چی بود

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ترکش کردی

چون خانوادم هیچوقت قبولش نمیکردن واسه خاستگاری

گفتم دیگ ی جایی تمومش کنم اونم گناه داره با احساساتش بازی نشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

چرا کنارش گذاشتی دلیلت چی بود

اختلاف فرهنگی داشتیم سطح خانواده هامون متفاوت بوو درکل دلایلم منطقی بودن ولی دل لعنتی حالیش نمیشه

اما من ۵ سال دیوونه وار پای عشقم وایسادم اون یهو گف نمیتونم باهات ازدواج کنم همه چی بینمون سردشد گف باهام بمون گفتم خداازت نمیگذره

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

شوهر منم خانوادم قبول نکردن . ولی من از عشقم نگذشتم . ولی ارزشش رو داشت . گردنبند فروهری ک وقتی دوست بودیم خریده بودم براش هنوزم گردنشه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اختلاف فرهنگی داشتیم سطح خانواده هامون متفاوت بوو درکل دلایلم منطقی بودن ولی دل لعنتی حالیش نمیشه

اون خانوادش پایین بود یا شما؟ یعنی شهراتون ام دور بود؟ یا نزدیک 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ماهم اختلاف فرخنگی داشتیم . وضعیت مالی اونا میلیاردر ما معمولی . ۴ مین سالگرد ازدواجمون هم گذشت . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اون خانوادش پایین بود یا شما؟ یعنی شهراتون ام دور بود؟ یا نزدیک

تو ی شهر بودیم ولی خانواده ما بالاتر بودن🥲

ماهم اختلاف فرخنگی داشتیم . وضعیت مالی اونا میلیاردر ما معمولی . ۴ مین سالگرد ازدواجمون هم گذشت .

اخه ما برعکسه 

ما اوضاع مالیمون خوبه

اونا نه

دوست پسر ب شدت پسر با عرضه ای بود درحدی ک تو ۲۳ سالگی ۵۰۰ میلیون پس انداز خودش جمع کرد

ولی مامان بابام کلا موافق نبودن