2777
2789
عنوان

بهش پیشنهاد دادم

103 بازدید | 8 پست

می‌خواستیم شمارمه ی تچیرو که تو آموزشگاهمون کار میکنه بگیریم گفتن چون به تو نگاه میکنه تو برو بهش بگو

من احمق رفتم بهش گفتم ، داشت رد میشد گفتم میشه یه دقیقه وقتتونو بگیرم اولش جا خورد بعد گفت که بله بله بفرمایید بعد گفتم ببخشید شما تو رابطه ایی (رنگم پریده بود یکم چون هم خجالت هم اولین بارم این کارد میکردم)  ی لبخند زد که (رومخم بود) گفت که میدونید دیگ من تیچر این آموزشگاهم منم گفتم بله بعد فکنم گفت خب پس دیگ منم گفتم درسته بعد یکم مکث کرد که ببینه چیز دیگ نمیگم بعد روشو برگدوند از پلاها رفت بالا

نمی‌خواسته قبول کنه یعنی😂

پس لبخند زدنش چیش یا توضیح دادنش که معلم اینجاس

میتونست راحت ی چیز دیگ بگه

عزیزم شما هنوز فکرت درگیره اون روزم دیدم تاپیکت را به نظرم فراموشش کن یه چیز گفته دیگه جاخورده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وایییی نههههه منم یک بار همچین گوهیو خوردم خیلی پشیمونم

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورش اینه دلم نمیخواد تو محیط کارم برا خودم حاشیه درست کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چی گفتی تووو

من پیام دادم ک میخوامش 

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یعنی ربطی به اینکه از من خوشش نمیومده نداره فقط بخاطر محل کارش اینو گفته

خب اگر اون هم یه رو شما کراش داشت یه راهی برای ارتباط باز میکرد

ولی انگار براش مهم نبوده و محل کارش رو بهونه کرده که قضیه رو همینجا تموم کنه بره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊