سلام بچه ها هماتوم بارداری دارم و اینکه الان استراحتم ! ولی نمیدونم استراحتم چقد باشه ! از خانواده دورم ! میشه کسایی که تو هفته های من هماتوم داشتن بیان از استراحتشون بگن و اینکه آیا جذب شد یا نه ؟ چون من نه لک دارم نه خونریزی و نه درد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم داشتم تا شش ماهگی کار سنگین نکن سعی کن سرپا واینسی فقط یه غذای ساده سریع درست کن موقع غذا درست ک ...
برای شما چقد بود اندازه ش ؟ برای من بزرگه شما چه کارایی میکردید میخوام اونارو بدونم ببین من از خواب بلند میشم چایی دم میکنم و سفره میندازم و بعد اونو جمع میکنم بعد دراز میکشم تا ساعت ۵ وسطاش برای سرویس بلند میشم بعد غذای شوهرمو داغ میکنم ظرفارو میشورم در حد ده دقیقه ، بعدش تا شب دراز میکشم ولی اگر چیزی این وسط مسطا بخوام هی بلند میشم اینجوریه استراحتم دقیق گفتم که بتوتی راهنمایی کنی ببینم توام عین من بودی آیا ؟؟؟؟؟؟