2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
برای شما چقد بود اندازه ش ؟ برای من بزرگهشما چه کارایی میکردید میخوام اونارو بدونمببین‌ من از خواب ب ...

برو خوته مادرت

همین کارها باعث میشه دولا راست بشی واقعا بده برات

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره همون در حد کارای روتین روزانه انجام بدی ؟؟؟؟؟؟ من بیشتر دراز کشم ولی خوب همون چند دقیقه ...

نه اشکال نداره ولی در حد غذای ساده که از واجباته چای اینا دیگه انجام نده 

بعدم مایعات و غذای داغ هم اصلا نخور 

اگه قند نداری نشاسته با اب سرد و به و اب و شیره انگور هم برای هماتوم خیلی خوبه 

برای شما چقد بود اندازه ش ؟ برای من بزرگهشما چه کارایی میکردید میخوام اونارو بدونمببین‌ من از خواب ب ...

من راستش هیچ کار نمیکردم فقط میرفتم سرویس میومدم 

ولی با این وجود بیشتر میشد و مال من خیلی طولانی شد نهایت تا چهار ماه برای همه جذب میشه اندازش اول ۹ میل بود بعد کم کم زیاد شد تا شد ۲۰ میل 

ولی با چنتا دکتر انلاین صحبت کردم گفتن استراحت مطلق بدتره در حد چنتا کار ساده انجام بدم 

فک میکنم دلیل طولانی شدنش همون استراحت مطلقم بود چون بدتر خون جریان پیدا نمیکنه تو انداما و بیشتر لخته میشه 

راستی حتما هم به پهلوی چپ بخواب تا خونرسانی بهتر بشه و زودتر خوب بشی 

من راستش هیچ کار نمیکردم فقط میرفتم سرویس میومدم ولی با این وجود بیشتر میشد و مال من خیلی طولانی شد ...

ممنون از تجربتون دوست گلم پایدار باشید ، منم در همون حد کارای الکی پا میشم زیاد کار سنگین نمیکنم