2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قبلش هم اوکیه؟

اره چون اسپرم ۳۶تا۴۸ ساعت و بعضی تا پنج روز هم زنده میمونن

ولی خب میانگین اسپرم همون ۳۶ ساعت هس

یعنی تو تا ۳۶ساعت قبل ازاد شدن تخمک نزدیکی داشته باشی احتمال بارداری هس

اره چون اسپرم ۳۶تا۴۸ ساعت و بعضی تا پنج روز هم زنده میموننولی خب میانگین اسپرم همون ۳۶ ساعت هسیعنی ت ...

ممنونم عزیزم

بعد دو سه روز بعد تخمک گذارس دیگه احتمال بارداری نیست؟ اصلا تمایل ندارم به رابطه نمیدونم چرا! فک کنم هورمونام بهم ریخته🥺حوصله شو ندارم دیگه 😫یعنی همون بسه

ممنونم عزیزمبعد دو سه روز بعد تخمک گذارس دیگه احتمال بارداری نیست؟ اصلا تمایل ندارم به رابطه نمیدونم ...

نه عزیزم از ساعتی که تخمک آزاد میشه نهایتا ۲۴ ساعت تو رحم زنده بمونه

اگه تو این بازه اسپرم تو رحم باشه و لقاح انجام بشه که بارداری اتفاق میفته ، در غیر اینصورت بعد ۲۴ ساعت تخمک جذب میشه

طبیعی تو اقدامی یا دارو استفاده میکنی؟بعد سونو انجام دادی فهمیدی تخمک ازاد کردی یا بر اساس علایم بدن ...

دکتر گفت طبیعی اقدام کن ، سه روز بعد پریودم سونو دادم گفت فولیکول داره رشد میکنه سه چها روز دیگه آزاد میشه . منم کیت تخمک گذاری گرفتم هرروز زدم ؛ دقیقااا روزی ک علائمش و داشتم درد زیر دل و اینا… کیت پررنگ شد دو روز پشت هم ، منم از قبلش اقدام داشتم اون روز هم داشتم ولی روز دوم ک بازم پررنگ بود نداشتم فرداش اقدام داشتم(همسرم نبود ) دیگه نمیدونم والا چی میشه ☹️

طبیعی تو اقدامی یا دارو استفاده میکنی؟بعد سونو انجام دادی فهمیدی تخمک ازاد کردی یا بر اساس علایم بدن ...

نه دکتر گفت طبیعی اقدام کن ، سه روز بعد پریودم سونو کردم گفت فولیکول داره رشد میکنه سه چهار روز دیگه تخمک ازاد میشه ، دقیقا منم همون موقع کیت گذاشتم دیدم پررنگ شد دو روز و علائمش و داشتم درد زیر دل و اینا… ک از قبلش اقدام داشتم تا یک روز بعد تخمک گذاری . دیگه بقیه ش با خداست 

اخه جالبه دو روز بعد تخمک گذاری یهو صبح پاشدم باز زیر دلم درد میومد گفتم نکنه هنوز آزاد نشده باشه… 

نه دکتر گفت طبیعی اقدام کن ، سه روز بعد پریودم سونو کردم گفت فولیکول داره رشد میکنه سه چهار روز دیگه ...

عزیزم انشاالله که لقاح صورت گرفته و بارداری 

حتما موعدتو رد کردی و نتیجه مثبت گرفتی بیا خبرشو بده خوشحال میشم

منم تنبلی تخمدان دارم دو ساله تو اقدامم و زیر نظر دکترم از امپول و قرص کمک باروری استفاده میکنم

امروز بی بی چک گذاشتم یه هاله خیلی کم رنگ افتاد 

حالا فردا میخوام باز بی‌بی بزنم 

برام دعا کن نتیجه بگیرم

منم تنبلی تخمدان دارم دو ساله تو اقدامم و زیر نظر دکترم از امپول و قرص کمک باروری استفاده میکنم امرو ...

وااای ایشالا ک حتما بارداری عزیزم😍😍برای منم دعا کن این ماه بشه 🙏❤️