بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چون اسپرم ۳۶تا۴۸ ساعت و بعضی تا پنج روز هم زنده میموننولی خب میانگین اسپرم همون ۳۶ ساعت هسیعنی ت ...
ممنونم عزیزم
بعد دو سه روز بعد تخمک گذارس دیگه احتمال بارداری نیست؟ اصلا تمایل ندارم به رابطه نمیدونم چرا! فک کنم هورمونام بهم ریخته🥺حوصله شو ندارم دیگه 😫یعنی همون بسه
طبیعی تو اقدامی یا دارو استفاده میکنی؟بعد سونو انجام دادی فهمیدی تخمک ازاد کردی یا بر اساس علایم بدن ...
دکتر گفت طبیعی اقدام کن ، سه روز بعد پریودم سونو دادم گفت فولیکول داره رشد میکنه سه چها روز دیگه آزاد میشه . منم کیت تخمک گذاری گرفتم هرروز زدم ؛ دقیقااا روزی ک علائمش و داشتم درد زیر دل و اینا… کیت پررنگ شد دو روز پشت هم ، منم از قبلش اقدام داشتم اون روز هم داشتم ولی روز دوم ک بازم پررنگ بود نداشتم فرداش اقدام داشتم(همسرم نبود ) دیگه نمیدونم والا چی میشه ☹️
طبیعی تو اقدامی یا دارو استفاده میکنی؟بعد سونو انجام دادی فهمیدی تخمک ازاد کردی یا بر اساس علایم بدن ...
نه دکتر گفت طبیعی اقدام کن ، سه روز بعد پریودم سونو کردم گفت فولیکول داره رشد میکنه سه چهار روز دیگه تخمک ازاد میشه ، دقیقا منم همون موقع کیت گذاشتم دیدم پررنگ شد دو روز و علائمش و داشتم درد زیر دل و اینا… ک از قبلش اقدام داشتم تا یک روز بعد تخمک گذاری . دیگه بقیه ش با خداست
اخه جالبه دو روز بعد تخمک گذاری یهو صبح پاشدم باز زیر دلم درد میومد گفتم نکنه هنوز آزاد نشده باشه…