2777
2789
عنوان

عفونت سبزرنگ دارم

567 بازدید | 43 پست

سلام چندماهه که توی اقدام به بارداری هستم از وقتی اقدام کردم همش ترشحات سبزرنگ دارم دوبارم رفتم دکتر دو سری پماد و دارو مصرف کردم ولی فایده نداشته الانم روزای تخمک گذاریمه که در حال اقدام هستم و ترشحاتم خیلی آبکی و چسبناک شده مرتب ترشح دارم یه سری سفیده یه سری سبزه دود عنبرنسارا هم قبل از اینکه اقدامم شروع کنم چندروز به خودم دادم ولی متاسفانه رفع نمیشه ترشحات سبز کسی راه حلی سراغ نداره؟بعد اینکه قرص دوفامد هم میخورم ممکنه دراثر به هم ریختن هورمونام اینطوری شده باشم؟باتوجه به اینکه آزمایش پاپ اسمیرم دادم مشکلی نداشتم و سوزش و خارش هم ندارم

برو متخصص زنان ، با خوددرمانی نرین بخودت😐

دوبار رفتم دو متخصص زنان مختلف هم رفتم ولی فایده نداشته تا دارو مصرف میکنم خوبه داروهاکه تموم شد دوباره مثل اول میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تو همین تاپیکها گفته بود ترشح سبز خیلی خطرناکه .میگفت کلیپ یه خانوم دکتری و دیده بود ..حالا الان دست نگه دار واسه بارداری ..یه دکتر خوب برو اول درمان شو

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

عفونت زنانه س یا عفونت باکتریاییی بخاطر امیزشه ب شوهرت بگو نظافتشو رعایت کنه جفتتون زل شستشو بگیرین حتما خودتونو بشورید باهاش خودتم روزی دوبار با ترکیب جوش شیرین و اب بیکینیتو ماساژ بده بعدماساژبعدماساژم اب و سرکه ترکیبشونو ب وازن اسپری کن تا عفونتتونم اوکی شده اقدام نکن خطرناکه

دوبار رفتم دو متخصص زنان مختلف هم رفتم ولی فایده نداشته تا دارو مصرف میکنم خوبه داروهاکه تموم شد دوب ...

کلا بیماری های زنان تا وقتی تحت درمان باشی جوابن چون ریششون توی سبک رندگی لایف استایله ، ینی تغذیه تا فعالیت و ورزش و کنترل استرس و ..باید .درست کنی 

وای ترسوندیم من این ماه اقدام کردم

..والله اونروز حرف ترشحات قهوه ای رنگ بود من گفتم ترشحات پریودی تو رحم مونده مشکلی نداره..اون خانوم اومد گفت نه خطرناکه ترشح قهوه ای و سبز تازه یه رنگ دیگه م گفت یادم نیست ..آخه سبز خیلی غیر عادیه تا حالا ندیده بودم یکی بگه ترشحاتم سبز رنگه ..آنتی بیوتیک خوردی؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌