2777
2789
عنوان

خدا چرا صدامو نمیشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
گوش کن باید از رفیقی کسی حداقل برا یه هفته ات پول قرض کنی دوم اینکه میری هرچی لباس فروشی و‌مانتو فرو ...

ممنونم ازت که مسخره نکردی و راهنمایی کردی

بعد از کفش بیشترین چیزی که زیر پا گذاشته می شود انسانیت است...! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا امروز سر نمازاتون برام دعا کنین من سفره ام خیلی خالیه

دعا کردم برات گلم انشالله درست شه 

کار مجازی ام واقعا پیدا نمیشه منم خیلی گشتم پول میگیرن بعد بلاک میکنن یا سرمایه میخاد کار حضوری بهتره 

هرچی باشه مادره یک ترم مرخصی بگیری بری سرکار چیزی نمیشهاگه میتونی همراه دانشجوییت همونجا کار کن

دلت خوشه کار کجا بود 

دعا کردم برات گلم انشالله درست شه کار مجازی ام واقعا پیدا نمیشه منم خیلی گشتم پول میگیرن بعد بلاک می ...

اره منم این بلا سرم اومده 

ممنون♥️

دلم خوش نیست مشخصا تو منتظر معجزه ای

تو درک نمیکنی که واسه یه دختر 20 ساله که پدرش مرده مادرم تو یه شهر دیگه اس و تو یه شهر غریبه که کسیو نمیشناسه کار نیست نمیتونه بره در مغازه بگه بهم کار بده اگه بلایی سرم بیاره چی؟ هزار تا اتفاق ممکنه بیفته 

اره من خرم منتظرم معجزه ام مغزم مثل تو کار نمیکنه چون من هیچی نخوردم شکمم خالیه دفعه بعد که شکمت سیر بود کسیو قضاوت نکن

تو درک نمیکنی که واسه یه دختر 20 ساله که پدرش مرده مادرم تو یه شهر دیگه اس و تو یه شهر غریبه که کسیو ...

معذرت میخوام بابت قضاوت کردنت درسته شرایط ادما باهم متفاوته

سایت های مختلف هست حتما نباید بری مغازه 

ای استخدام ،کارکو، دیوار.. هست 

جون عزیزات پیام نذار حالمو بدتر میکنی عصبیم میکنی با خنده هات

نمی‌خندم می‌خوام توبخندی من بیشترازتوزخمی ودلشکسته ام به نظرت کسی که به عشق اش نرسه پدرشو4ساله رفته زیرخاک می‌تونه خوشحال باشه اما چه میشه کرد خوش باشیم بهتره

ازاد

جون عزیزات پیام نذار حالمو بدتر میکنی عصبیم میکنی با خنده هات

من تا حالا امتحان نکردم اما یه خانومه میگفت که اگه میخوای بی پول نشی تو یه کاغذ بنویس یا وهاب بزار تو کیف پولی که همیشه همراهته و همه جا برو باهاش سر یه هفته جواب میگیری 

من امتحان نکردم نمیدونم میشه یا نه