2777
2789
عنوان

خدا چرا صدامو نمیشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
واقعا برم بشینم خونه؟پس اون همه شب بیداری چی؟ اگه قرار باشه برم خونه با کفن میرم

دارم بهت میگم وقتی به ته خط رسیدی اینکارو کن

یک هفته یا یک ترم عقب بمونس بهتر از ناامیدیه که ذهنتو تخریب میکنه

دارم بهت میگم وقتی به ته خط رسیدی اینکارو کنیک هفته یا یک ترم عقب بمونس بهتر از ناامیدیه که ذهنتو تخ ...

از مادرم خجالت میکشم اونم الان وضعش از من بهتر نیست

بعد از کفش بیشترین چیزی که زیر پا گذاشته می شود انسانیت است...! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی انقدر بی درک شدیم که زیر همچین پستی بخندیم

همه مشکل دارن آدم بی مشکل نداریم خوشحال باشیم چه مجازی چه رودرروکنارهم دنیادوروزه به هیچکس وفانکرده هم باکفن بدون جیب میرم به سوی اوخوش باشیم همین کافیه بی دلیل بی کینه ببخشید اگه ناراحتت کردم اماواقعاالان برق مارفته شمانمیدونم,🤣🤭😏

ازاد

اونام دنبال کسایی سابقه کار داشته باشن ممنون از کمکت مرسی که حرفامو گوش کردی

عزیزم سابقه کار نمیخواد

کارفرما یه پروژه تعریف میکنه مثلا تایپ

بعد چند نفر قیمت و زمان پیشنهاد میدن

بعد اونی که قیمت و زمان مناسبی پیشنهاد بده انتخاب میشه و کار رو انجام میده

کارفرما پولو میریزه به حساب سایت و بعد که شما کار رو تحویل بدی سایت پولو به حساب شما میریزه البته کارمزد خودشو هم برمیداره

همه مشکل دارن آدم بی مشکل نداریم خوشحال باشیم چه مجازی چه رودرروکنارهم دنیادوروزه به هیچکس وفانکرده ...

جون عزیزات پیام نذار حالمو بدتر میکنی عصبیم میکنی با خنده هات  

عزیزم سابقه کار نمیخوادکارفرما یه پروژه تعریف میکنه مثلا تایپبعد چند نفر قیمت و زمان پیشنهاد میدنبعد ...

شما نرفتی سر بزنی نمیدونی اینطوری نیست او درخواست کار میدی اونم سابقه تو نگاه میکنه سابقه هر کی بیشتر باشه رو قبول میکنه با این راحتیا بود انجامش میدادم

مگه خوابگاه نیستی اونجا مگه تو خوابگاه ناهار نمیدن؟از من میشنوی مستقیم برو شهرتون یا به عموویی دایی ...

چرا رزرو نکردم 

نمیتونم روم نمیشه 

جون عزیزات پیام نذار حالمو بدتر میکنی عصبیم میکنی با خنده هات

کجا مگه درس میخونی چه رشته ایی حتی اگر پزشکی دانشگاه تهرانم بخونی یا مهندسی شریف انقد ارزش نداره یه مرخصی تحصیلی چیزی بگیر بگو کار فوری خانوادگی پیش اومده بنده واقعا شرایط شرکت در کلاس رو ندارم فوقش مشروط بشی 

کجا مگه درس میخونی چه رشته ایی حتی اگر پزشکی دانشگاه تهرانم بخونی یا مهندسی شریف انقد ارزش نداره یه ...

نمیتونم بگم میترسم کسی منو بشناسه 

چرا رزرو نکردم نمیتونم روم نمیشه

گوش کن باید از رفیقی کسی حداقل برا یه هفته ات پول قرض کنی دوم اینکه میری هرچی لباس فروشی و‌مانتو فروشی هست میگی برا عید میتونم کار کنم سرشون شلوغه بنظرم خیلی هم خوب قبول میکنن منم برات دعا میکنم ببینم چه میکنی