آخه قهریم تاپیک قبلیم گفتم بدون اینکه بهم بگه رفته با دوستاش کوه فیلمش رو توی پیج دوستش دیدم حالا خیلی زنگ زد و پیام داد جواب نداد از دیشب مادرشوهرم مدام میگه شام بیا اینجا اون خبر نداره چون تصمیم گرفتیم از اولش هردعوایی بینمون بود به بقیه نگیم الان چیکار کنم برم یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب رفته باشه ایرادش چیه .نه شما نه ایشون لازم نیست برای بیرون رفتن با دوستانتون از هن اجازه بگیرید ...
من مریض بودم گفت بخاطر تو نمیرم ولی رفته بود تازه همه دوستاش با همسر هاشون رفته بودن فقط این تنها بود جدا از اینا بهم دروغ گفت اقلا میگفت میرم بیرون نه که بگه نرفتم منم فیلمش رو دیدم مگرنه نمیفهمیدم نمیدونم جطور واسه شما دروغ شنیدن مهم نیست ولی من خط قرمزمه
ننمیتونم من برم صددرصد مثل قاتلا نگاهش میکنم از طرفیم مادرشوهرم خیلی زنگ میزنه که بیا نمیتونم روشو ز ...
خانمم شوهرت که گناه نکرده شما اول نامزدی هستید.قرار با اخلاق هم آشنا بشید.برای هر اختلاف نظر و فکر که قرار نیست مثل قاتلا همدیگه رو نگاه کنید.من هنوزم وقتی با شوهرم قهرم پیش دیگران طوری رفتار میکنم که کسی نفهمه حتی مادر خودم.