2777
2789
عنوان

امروز برم خونه نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 30 پست
پیش میاد اسی جان اما تو خلوت بهش بگو بگو من بارفتنت مشکلی ندارم اما وقتی میخایی بری نگو نمیرم برو فق ...

گفتم گلم ولی دیگه بهش اعتماد ندارم اینو که گفتم بدش اومد

کاربر قدیمی هستم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم مادر شوهرو میپیچوندم یا حداقل برو بشین سر سفره به رو خودتم نیار ولی ازشبخواه یه تایمی بزاره صحبت مهمی باهاش داری....  بزار به استرس بیوفته تا حرفتو بزنی...  بهش بگو چرا بدون اطلاع من رفتی کوه همه متاهلی رفتن تو مجردی...  نکنه کسی غیر از من تو زندگیته و با اون رفتی؟!  چون هیچ دلیلی باعث نمیشه دروغتو توجیه کنه...  بهش فرصت صحبت بده ببین چی میگه اگر قانعت کرد که هیچ اگر نکرد

خونسردیتو حفظ کن نفس عمیق بکش و  با جفت پا برو تو حلقش

من جات باشم مادر شوهرو میپیچوندم یا حداقل برو بشین سر سفره به رو خودتم نیار ولی ازشبخواه یه تایمی بز ...

وای داشتم میگفتم چه منطقی تا آخرشو خوندم😂😂😂

رفتم خونشون نیم ساعت دیگه  از سرکار تشریف میاره تصمیم گرفتم ابدا باهاش صحبت نکنم فقط یه سلام خداحافظ

کاربر قدیمی هستم💕
مهمونی رو برو تیپ بزن یه لباس خوشگل هم بپوش بعد رفتی اونجا با بقیه گرم‌بگیر به اون محل نذار زیاد بعد ...

همین کارو کردم الان اونجام لباس خوشگل پوشیدم همون مدلیم که دوست داره آرایش کردم ولی محل سگش نمیدم شبم برمیگردم 

فعلا پیش مادرشوهرم نشسته منتظرم از سرکار برگرده قبلا هم راجب کوه صحبت کردم دیگه جیزی نمیگم بعد شامم زنگ میزنم داداشم بیاد دنبالم

کاربر قدیمی هستم💕
همین کارو کردم الان اونجام لباس خوشگل پوشیدم همون مدلیم که دوست داره آرایش کردم ولی محل سگش نمیدم شب ...

اره فعلا بهش بی محلی کن تا حساب کار دستش بیاد خواست ببرت بگو برو به کوهنوردیت برس هی به روش بیار بیین معذرت خواهی میکنه

اشک شو،اما نه تو غم.

اره فعلا بهش بی محلی کن تا حساب کار دستش بیاد خواست ببرت بگو برو به کوهنوردیت برس هی به روش بیار بیی ...

خخیلیییی مغروره ابدا معذرت خواهی نمیکنه میگه خب تو دلت درد میکرد نبردمت😑

ولی مدام کلیپ کوهنوردی واسش میفرستم امروز کلا آن نشده بود

کاربر قدیمی هستم💕
خخیلیییی مغروره ابدا معذرت خواهی نمیکنه میگه خب تو دلت درد میکرد نبردمت😑ولی مدام کلیپ کوهنوردی واسش ...

بگو خب میتونستی بهم بگی داری میری یا میومدم یا نه دیگه کلا هی به روش بیار ببین اصلا از کارش پشیمون میشه؟

اشک شو،اما نه تو غم.

بگو خب میتونستی بهم بگی داری میری یا میومدم یا نه دیگه کلا هی به روش بیار ببین اصلا از کارش پشیمون م ...

عآره ناراحت که شد گفت بعدا میریم باهم دیگه حالت که خوب شد ولی گفتم نمیخوام با تو برم میخوام با دوستام برم😂😂

کاربر قدیمی هستم💕
عآره ناراحت که شد گفت بعدا میریم باهم دیگه حالت که خوب شد ولی گفتم نمیخوام با تو برم میخوام با دوستا ...

ایول بگو با دوستا و شوهراشون میخوایم بریم فشار بخوره😌😂

اشک شو،اما نه تو غم.