2777
2789

یه روز چشمام بزرگه یه روز کوچیک یه روز پوستم سفیده کلا سفیدم اما یه روز گندمی 

یه روز قشنگم یه روز زشت 

چرا اینجوریه کسی میدونه؟ خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم معمولا بخاطر چرخه قاعدگی و دوره pms و تغییرات هورمونی ، اینطوری میشه که چون تو نوجوونی بیشتره این تغییرات هم بیشتره

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

حالات روحی آدم روی چهره تاثیر میذاره

وقتایی ک سرحالی، خوب خوابیدی، غذات خوب بوده پوست شادابتر و چشمای درخشانتری داری

دو هفته بعد از شروع پریودی(یعنی زمان تخمک گذاری) هم چهره ی خانما زیباتر میشه 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

سبک زندگی ناسالم . شما در کل زیبایی ولی سبک زندگیت بده . دیر خوابیدن و استرس و اضطراب داشتن و استفاده بی‌رویه از گوشی و ...‌اهمیت ندادن به خوراک سالم و مقوی باعث میشه یه روز خوب و یه روز زشت ب نظر بیاییو