2777
2789

خیلی میترسم  نمیدونم چرا یهو اینجور شدم استرس دارم 

همش میگم ان شاالله سالم باشه بعد هم خوشگل😂

توروخدا برام دعا کنین خانما 

دیشب خیلی خسته بودم  تا لحظه ی اخر کار کردم    حالا صب بزور پاشدم  منتظریم کارای پذیرشم تموم بشه

وای خدا باورم نمیشه  همش میگم حتما خابه  اخه خیلی زود گذشت  مخصوصا ماه اخر  انگار یهویی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توروخدا برای سلامتی مادر منم دعاکن وقتی بچتو دیدی🙏🏻داری مادر میشی دعات مستجابه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ای جانم

نگران نباش و آروم باش😍قدمش پر خیر باشه 

و به سلامتی به دنیا بیاد

امیدارم راحت بچتون به دنیا بیاد

به لپاش فکر کن😍🥺لپاشو بعدا بوس کنی. دستای کوچولوشو...

بوی نی نی 

فردا این موقع با صدای گریه بچت بلند میشی قدر این ساعتارو بدون😭😂

ایشالا راحت و سلامت بدنیا بیاددد تبریک میگم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

عزیزم ایشالا از خدا میخوام بسلامتی زایمان کنی.. تو رو خدا اگه یادت موند خیلی دعام کن، هفته 28هستم یه مقداری دور بچم داره میاد پایین التماس دعا

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭