2777
2789

غذا سفارش دادم کنار غذام سیب زمینی سرخ کرده هم داشت 

انگار لاستیک میجویی 

تازه از بهترین رستورانم گرفته بودم 

خوشم نیومد اصلا 

سیبایی که خودمون سرخ میپنیم یه چیز دیگه س

هر بژی کورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید مونده بوده 

ما میخریم اینقدر خوب میشنا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه داغم بود از رستوران خوبی گرفته بودم معروفه

داغ بودن که نشونه تازگی نیست 

مونده رم میتونن داغ کنن برات سه سوت 

یا شایدم از این سیب های اماده بوده که فقط رستوران سرخش میکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میبینم توهین شد به سیب زمینی🤨

زیبا جون آروم باش 😁🤓

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اتفاقا سیب زمینی بیرون عالیتر از خونگی هاس

سیب زمینی خونگی هیچ وقت مثل بیرون ترد و خوشمزه درنمیاد

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂